Massage en Haptonomie.

Kabelbodyhealing
Amsterdam

Diverse massages

Massages

Bio-release:    

Dit is een vorm van massage, waarbij uitgegaan wordt van een direct verband tussen lichaam en geestelijke spanningen. Voorop staat: respect voor iemands grenzen.

Metamorfosemassage:      

Hier wordt niet ingegaan op problemen of klachten, op de hierboven beschreven manier. Er wordt bij metamorfosemassage vanuit gegaan dat verandering ontstaat door middel van de masseur en het leven zelf, de energie die door beiden stroomt.

Polariteitsmassage:     

Direct of indirect wordt er op blokkades gewerkt. Hierdoor maak je de weg vrij om je via emoties bewust te worden van de achterliggende gedachten, die de blokkades gevormd hebben.

Sportmassage:     

Sportmassage gebruik ik als onderdeel van de ontspanningsmassage. Gebruikelijk is het toe te passen voorafgaande aan een wedstrijd, in de pauze of erna, gericht op de sport die je beoefent.

Intuïtieve massage:     

‘voelen en masseren vanuit je handen kan uitgroeien tot het voelen en masseren van de hele mens, inclusief de spanningen en blokkades, die tijdens dit proces wat minder vast en ondoordringbaar worden.’

Ontspanningsmassage:     

Dit komt het meest overeen met het beeld dat de meeste mensen van massage hebben: liggen, laten gebeuren en genieten.

E-h-a-b:    

In deze evenwicht-herstellende-aura-behandeling wordt gewerkt aan de wervelkolom, de chakra’s en de magnetische velden, waardoor energie vrij kan komen en er evenwicht kan ontstaan.

Bach-remedies:      

bloemen die de zelf-genezende kracht in de mens aanspreken. Ze worden toegepast bij psychische klachten, zoals angst, jaloezie, wanhoop, neerslachtigheid, onzekerheid, besluiteloosheid, hebzucht, paniek en shock. Als het nodig is, gebruik ik ze tijdens een massage in mijn handen.

Over Kabelbodyhealing

Mijn werk is verweven met mijn achtergrond doordat ik al vroeg in mijn leven te maken heb gekregen met gezinstherapie, individuele- en groepstherapie. Voor mij was het een natuurlijke stap dieper inzicht te krijgen in therapeutische processen en gaandeweg is dit mijn levenswerk geworden. Zo kan ik vanuit mijn eigen levensweg met betrokkenheid jouw natuurlijke pad helpen vinden om tot de kern van jezelf te komen en je te laten worden wie je bent!

Sinds 1983 werk ik vanuit lichaamsgerichte benaderingen met mensen in veranderingsprocessen, waarbij angsten vaak een rol spelen. Ik ga uit van de wijsheid van ieders lichaam, als instrument om tot een natuurlijke balans te komen. Ik help je graag naar de taal van het lichaam te luisteren en deze te verstaan.


Kabelbodyhealing

Marga Kabel

Grimbergenstraat 32
1066 JT Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

    SBLP
Massage en Haptonomie.