De Vrije Zangvogel

De Vrije Zangvogel
Haarlem

Zing je Zen! Zing je Vrij als een Vogel! Minder stress en meer energie & ontspanning door zingen en bewegen. Wil jij op speelse wijze werken aan jouw klachten of ben je op zoek naar een aanvulling op gesprekken met de psycholoog? Meld je aan!

Jouw lichaam is jouw richtingaanwijzer. 
Als er iets is dat ik geleerd heb in mijn leven, is het wel dat als ons lichaam klachten ontwikkelt, die juist met gerichte aandacht kunnen verzachten en oplossen. Zingen maakt dat we ons vrijer en krachtiger voelen en onze emoties beter leren duiden in ons lichaam. Door zingen gaan vastgezette gevoelens weer stromen en zo transformeren. Door je lichaam goed te leren gebruiken, ga je ervaren hoeveel ruimte er komt. Je zult nieuwe paletten in je stem ontdekken: nieuwe hoogten, nieuwe dieptes en nieuwe kleuren.  Jouw stem is je connectie met jouw innerlijke Bron! 

Wil je met mij op mee op deze ontdekkingsreis?
Ik ben in een studio in Centrum Meneer de Wit  op maandagmiddag ( 13:30-17:30 uur)  en donderdagavond ( vanaf 18 uur) .
Samen zingen en bewegen versterkt de ervaring. Daarom geef ik  bij voldoende interesse maandag om 16:30 uur en donderdag om 18 uur een groepssessie van een uur. 
In de zomer geef ik ook  (groeps)workshops Zingen aan Zee nabij Parnassia in Bloemendaal aan Zee.  
Komt de dag niet uit?  Informeer naar alternatieven. 

Over De Vrije Zangvogel

Wie ben ik?   Zangdocent.Zang-&Bewegingscoach. Zangeres en danseres. Die ook van fotograferen, golf-surfen en (berg)wandelen houdt.  
Mijn werkende leven begon ik als oefentherapeut-Mensendieck. In dit vak was ook 30 jaar geleden de psychosomatiek al een wezenlijk onderdeel. Wij kregen ook mensen die nu naar de POH-GGZ worden gestuurd. In mijn werk als zangdocent ben ik mijn Mensendieck ervaring blijven gebruiken.  Regelmatig kreeg ik klanten die spannings problemen hadden of astma of  een andere meidsche aandoening.  In de afgelopen 15 jaar  kreeg ik met snel opeenvolgende life-events te maken en realiseerde me toen pas ten volle wat een krachtig medicijn zang en beweging zijn!   En  wel zonder bijwerkingen. Ik deel graag mijn kennis èn ervaring met jou en ondersteun je graag een stukje op jouw levenspad.


De Vrije Zangvogel

Martje de Voogd

Willem Klooslaan 31 (parterre)
2021 JP Haarlem

Lid van beroepsvereniging

De Vrije Zangvogel