Koudetraining in de natuur

Koudetraining
Haarlem

Ontdek de kracht van koud water! In de vierweekse training leer je met behulp van focus en ademtechnieken het koude water te trotseren, het innerlijk vuur te ontwaken en te genieten van de winterse natuur.

Begin het nieuwe jaar fris en energiek! Ontdek de kracht van koud water en versterk je gezondheid. In de vierweekse Koudetraining leer je met behulp van focus en ademtechnieken het koude water te trotseren en je integreert de positieve effecten in je gezonde leefstijl.

De training vindt plaats op vier zaterdagen bij het Amsterdamse Bos aan de Nieuwe Meer. In de trainingsruimte bereiden we ons voor en leer je de technieken, zodat je in staat bent om vanuit ontspanning het koude water in te gaan. Na de voorbereiding wandelen we naar de Nieuwe Meer en gaan we het natuurwater in. 

We bouwen het stap voor stap op zodat jouw systeem rustig went en je er steeds meer van gaat genieten. Thuis begin je met koud afdouchen en ontvang je wekelijks instructiemateriaal en begeleidende video's. Met behulp van persoonlijke coaching en een inspirerende groep gaan we samen de uitdaging aan.

Een unieke ervaring waar jij je leven lang profijt van hebt!

Over Koudetraining

De afgelopen jaren hebben Minne van Woersem en Vincent Feith stap voor stap kennis gemaakt met de voordelen van koud water en ademhalingstechnieken.

Op basis van deze ervaring, ademcoaching, mindfulness en NLP-technieken hebben zij een eigen koudetrainingsmethodiek ontwikkeld. In de aanpak staat verbinding met je lijf en de natuur, en de integratie van de technieken in een gezonde leefstijl, centraal.

Lees meer over Minne en Vincent op de website.


V.O.F. Koudetraining

Vincent Feith en Minne van Woersem

Lavendelstraat 44
2034 MJ Haarlem

Koudetraining in de natuur