Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

WelZijn Amsterdam, praktijk natuurgeneeskunde
Amsterdam

JE HOEFT NIET ZIEK TE ZIJN OM BETER TE WORDEN. Moe, lusteloos, behoefte aan meer energie? Meld je aan voor een gezondheids-APK.

Stress geeft op den duur klachten in het lichaam. Stress ontstaat uit toxische belasting, wat op verschillende niveaus kan binnenkomen: via je lichaam (voeding, vervuilde lucht), (onverwerkte) emoties en/of giftige (onbewuste) gedachten.

Mijn missie is anderen te helpen bewust te worden hoe ze weer balans kunnen krijgen in hun systeem op fysiek, emotioneel en mentaal gebied.

Fysiek - met de BEST-behandeling wordt niet alleen de gehele energiestroom in je systeem in beeld gebracht, het brengt het ook weer terug in balans waardoor het zelf-herstellend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Eventueel kan een uitgebreide voedings- en allergietest je laten zien welke voeding je lichaam energie geeft of juist ontneemt.

Emotioneel - met Logosynthese kun je onverwerkte emoties opsporen, die in de loop van de tijd zijn ingekapseld. Met het opheffen van die blokkades kan die vastzittende energie weer vrij stromen.

Mentaal - Heartmath maakt je bewust van datgene wat je energie kost, waardoor je moe wordt, of leegloopt. met Heartmath leer je hoe je dat kan herstellen waardoor rust komt in je lichaam en je hoofd. Met een praktisch stappenplan krijg je handvatten om je veerkracht te trainen, waardoor je het zelf op elk moment kan inzetten.

Essentiële olien kunnen op al deze gebieden extra ondersteuning geven en kunnen desgewenst worden ingezet.


Bel Caecilia voor jouw gezondheids-APK 0644884402

Praktijk WelZijn Amsterdam werkt volgens 5 natuurgerichte principes en is aangesloten bij de BATC (aanvullende zorgverzekering). 

Over WelZijn Amsterdam, praktijk natuurgeneeskunde

Als erkend paramedisch natuurgeneeskundige therapeut heb ik, Caecilia van der Drift, van 2009 tot 2022 een praktijk Natuurgeneeskunde op het prachtige Kastanjeplein in Amsterdam gehad. Nu kom ik naar u toe.

Kunt u ondersteuning gebruiken in uw gezondheid, op fysiek, emotioneel of mentaal of spiritueel vlak...? Bel gerust 44884402

Na de Gymnasium en Vrije Hogeschool ben ik de kunstacademie gaan doen. 

Na jaren als free-lance fotograaf te hebben gewerkt kreeg ik steeds meer klachten en ziektes wat achteraf signalen waren die me inspireerden om mijzelf verder te ontwikkelen.
Mijn kijken is verschoven van buitenkant (fotografie) naar binnenkant (natuurgeneeskunde) en dit blijft inspireren!In mijn praktijk natuurgeneeskunde kan ik inmiddels van diverse technieken gebruik maken:

* Psychosyntheticus | psychologie met een ziel, 

* Asyra therapeut | bio-energetische meting en behandeling, 

* Metabolic-Balance begeleider | optimalisering stofwisseling, gewichtsbeheersing,


* Logosynthese Practitionar | neutraliseren van emotionele disbalans, 

* Cosmodic/Scenar | pijnbestrijding, 

* Heartmath therapeut | stressreductie programma, werken aan veerkracht, 

* Aromatouch | massage met pure etherische oliën. 

* Healy | frequentietherapie in eigen hand

* HypnoseDaarnaast ben ik aangesloten bij de BATC, waardoor consulten voor (de meeste) zorgverzekeringen uit de aanvullende verzekering declarabel zijn.

Mijn missie: to inspire people to (re)connect to health and heart


WelZijn Amsterdam, praktijk natuurgeneeskunde

Caecilia van der Drift

Op afspraak.
Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden