Opleiding Biodynamische psychotherapie. Thuis in je lijf; lichaamsgebaseerde groei en bewustzijn

Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie
Amsterdam

Voor lichaamsgerichte therapie, persoonlijke ontwikkeling via lichaambewustzijn moet je bij het Nederlands Instituut voor Biodynamische psychologie (NIB) zijn. 
We geven diverse cursussen op gebied van massage, leren omgaan met te veel of te weinig spanning, het hervinden van je autenticiteit en levensvreugde.

Wij verzorgen de erkende beroepsopleidingen tot Biodynamisch therapeut. Daarnaast bieden wij bijscholingsprogramma's aan voor psychologen, therapeuten en hulpverleners.

'In de Biodynamische therapie gaat het niet zozeer om het oplossen van je probleem, het gaat om thuis komen. Door je vermogen tot bewustzijn en gewaarzijn te vergroten kan je voller aanwezig zijn met wat het leven je ook brengt'

De opleiding is erkend en biodynamisch therapeuten worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Over Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie

Al meer dan 40 jaar staat het lichaam centraal in de Biodynamische psychologie. Gegrond in een lange traditie van lichaamsgericht psychotherapie en verfijnt door de nieuwste psycho-neurologische inzichten heeft het Biodynamische werk zich ontwikkeld tot een eerlijke en diepgaange benadering van heling en ontplooiing.

Het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie organiseert:

  • een erkende opleiding
  • cursussen en trainingen
  • en individuele therapie
Zoek je in je persoonlijke of professionele leven verdieping, bezieling en vervulling?
Heb je je eenzijdig ontwikkeld in je mentale kwaliteiten en wil je ontwikkeling?
Heb je verlangen naar meer diepgaand contact, met jezelf of de ander?
 
Dan kan het NIB wellicht je iets nieuws bieden op jou pad.
Aandacht en aanwezigheid bij wat er in je lichaam gebeurt opent poorten naar zowel je potentie en liefde als naar de verwondingen en vervormingen. Via je lichaam leer je je remmende overtuigingen, ontkende emoties en sensaties omarmen en transformeren.
 

We werken met respect voor je eigen tempo en weerstand. Met kennis van de dynamiek van conflicten en verlangens. We hebben diep vertrouwen in de levensimpulsen en wijsheid van het lichaam. We werken vanuit een open hart en stevige grond. We nodigen je uit om dit bijzondere werk te leren kennen en je meer en meer te verbinden met je sprankelende zelf.

Welkom!

 

 


Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie

NIB

Paramaribostraat 11
1058 Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Opleiding Biodynamische psychotherapie. Thuis in je lijf; lichaamsgebaseerde groei en bewustzijn