Aroma Freedom Techniek/Aromatherapie

Oil over the world
Amsterdam

Wil je weer je eigen verlangens, behoeftes en doelen voelen maar ben je op dit moment te ver verwijderd van jezelf? Door levenservaringen of doordat je in een ratrace zit? Een Aroma Freedom Sessie helpt. Het is snel, simpel en doeltreffend.

Ken je dat? Je wilt meer gaan sporten maar het lukt je niet omdat er elke keer onbewust dat stemmetje in je hoofd is dat tegen je zegt: dat gaat je toch niet lukken. Heb je geen tijd voor. Heb je al eerder geprobeerd en toen lukte het ook niet? etc.

Loop je hier steeds tegen aan en wil je hier verandering in te brengen? Kom dan langs voor een Aroma freedom sessie.

De Aroma Freedom gebruikt de aroma en kracht van etherische oliën om een verandering teweeg te brengen van negatieve gedachtes, gevoelens en herinneringen naar een positieve instelling zonder dat het stagneert in angst verlamming of twijfel.

Zijn er veranderingen die je wilt in jouw leven maar heb je steeds excuses (vermijd je het), weerstand, uitstelgedrag, zelf sabotage en je snapt niet waarom?

Wil je actief aan de slag met het helen van lang opgeslagen negatieve overtuigingen, gewoontes, hunkering, pijn of angst wat je niet langer dient?

Ben je er klaar voor om mee te doen met een reis van zelfontdekking zodat je leert zelf leiding te nemen in jouw mentale, emotionele, fysieke, financiële en spirituele welzijn?

Leef je je volle potentie en maak je gebruik van al jouw kracht, gaves en talenten?

Het resultaat: Meer vertrouwen en vrijheid om je (hogere) doel te bereiken. Wanneer je niet langer in de greep bent van onderbewuste, negatieve mindset dan kun je een leven creëren waar je naar verlangt.

Een Aroma Freedom Sessie helpt. Het is snel, simpel en doeltreffend.

 

 

 

Over Oil over the world

Wiebeke Rondeel: aromatherapie, moeder, spreker, gezondheid, reizen, verwonderaar, muziek, koken, uitdager, geïnteresseerd in de medemens, dieren en de aarde.  

Wiebeke heeft zich verdiept in het zelfhelend vermogen van het lichaam, voeding en een chemisch vrije leefstijl. Haar passie is aromatherapie en ze is gecertificeerd Aroma Freedom Practicioner. Ze geeft Aroma freedom- en zyto scan sessies en organiseert workshops waarbij aromatherapie centraal staat. 


Oil over the world

Wiebeke Rondeel

Frambozenstraat 33
1033SX Amsterdam

Aroma Freedom Techniek/Aromatherapie