Biomagnetisme

Magnetic Health
Amsterdam

Biomagnetisme is een therapie die magnetisch steenen gebruik voor een dieper inzicht van de oorzaken van klachten.

Biomagnetisme is een therapie die een dieper inzicht geeft in de oorzaken van klachten, ziekte, disfunctie(s). Met andere woorden het geeft een holistisch beeld van je lichaam. In je leven zijn er een groot aantal frequencies van bacteriën, virussen, schimmels, parasieten die in het lichaam worden opgeslagen en onze meridiaanen veranderen. Het kan een krachtig hulpmiddel zijn om je gezondheid te verstellen.

Voor de test gebruik ik kinesiologie en volg ik een protocol om micro-organismen te vinden. Hierna wordt de behandeling uitgevoerd met natuurlijke magneten die ik op je lichaam plaats. Gewoonlijk voel of zie je de resultaten na de behandeling.

Over Magnetic Health

Mijn doel is om de mentale, fysieke en energetische aspecten te begrijpen die gezondheid beïnvloeden en hoe ik jou daarmee weer in balans kan krijgen.

Ik ben Portugees. Ik ben afgestudeerd als  fysiotherapeut, heb veel specifieke trainingen gevolgd maar op mijn zesentwintigste werd er kanker bij mij geconstateerd. Deze ingrijpende gebeurtenis zette mijn leven op zijn kop en maakte een luide roeping in mijn hart hoorbaar. Deze roep zou mij verder leiden dan de antwoorden zoals bekend in de reguliere geneeskunde. Uiteindelijk kwam ik uit bij de relatie tussen het menselijke lichaam, geest en energie. Ik ben gaan werken met energetische geneesmethodes zoals Reconnective Healing, Kinesiologie, Biomagnetische therapie en Pranic Healing. Mijn doel is om uw gezondheid en uw lichaam, geest en energie te respecteren. Daarom maak ik bij alle behandelingen gebruik van kinesiologie om te weten wat het juiste behandelprotocol is. Hoe kan ik processen faciliteren en deblokkeren zodat jouw lichaam zichzelf afstoot, zodat ik weer in balans kan komen.


Magnetic Health

Diana Bezugo

Esplanade de Meer
1098WN Amsterdam

Biomagnetisme