Biomagnetisme

Magnetic Health
Amsterdam

Biomagnetisme is een therapie die een dieper inzicht geeft in de oorzaken van klachten, ziekte, disfunctie(s). Met andere woorden het geeft een holistisch beeld van je lichaam.

Biomagnetisme is een therapie die een dieper inzicht geeft in de oorzaken van klachten, ziekte, disfunctie(s). Met andere woorden het geeft een holistisch beeld van je lichaam. In je leven zijn er een groot aantal micro-organismen (bacteriën, virussen, schimmels, parasieten) die in het lichaam worden opgeslagen en onze pH-waarde op specifieke punten veranderen. Het kan een krachtig hulpmiddel zijn om je gezondheid te verstellen.

Voor de diagnose gebruik ik kinesiologie. Ik volg een protocol om micro-organismen te vinden. Hierna wordt de behandeling uitgevoerd met natuurlijke magneten die ik op je lichaam plaats. Gewoonlijk voel of zie je de resultaten na de behandeling.

Over Magnetic Health

Mijn doel is om de mentale, fysieke en energetische aspecten te begrijpen die gezondheid beïnvloeden en hoe ik jou daarmee weer in balans kan krijgen.

Ik ben Portugees en woon momenteel in Amsterdam. Ik ben afgestudeerd als  fysiotherapeut, heb veel specifieke trainingen gevolgd maar op mijn zesentwintigste werd er kanker bij mij geconstateerd. Deze ingrijpende gebeurtenis zette mijn leven op zijn kop en maakte een luide roeping in mijn hart hoorbaar. Deze roep zou mij verder leiden dan de antwoorden zoals bekend in de reguliere geneeskunde. Uiteindelijk kwam ik uit bij de relatie tussen het menselijke lichaam, geest en energie. Van binnenuit werd een gevoel in mij wakker wat sluimerde en dat mij bewoog om buiten de traditionele en geaccepteerde geneeskunde te stappen. Ik ben gaan werken met energetische geneesmethodes zoals Reconnective Healing, Kinesiologie, Biomagnetische therapie en Pranic Healing.


Magnetic Health

Diana Bezugo

Esplanade de Meer
1098WN Amsterdam

Biomagnetisme