Ik help vrouwen blijvend af van haar mentale en emotionele trauma-triggers

Blosssom
Amsterdam

Ik werk uitsluiten met Creatrix®. Waarom? Omdat dit proces altijd doet wat het beloofd. Dat is jou verlossen van de emotionele en mentale blokkades als gevolg van een traumatische gebeurtenis(en). Kijk op de website blosssom voor reviews

Heb je het gevoel dat je leven vooral bestaat uit overleven. Je voelt je uitgeblust en ervaart geen echt plezier. De drukte in huis is je vaak teveel en dat wil je niet meer. Je hebt het gevoel dat je tekort schiet naar je kinderen. Je schreeuwt te vaak tegen ze. Naar je werkt gaan lukt nog net, maar thuis explodeer je. 

Neem je al een hele poos genoegen met het leven dat je nu leidt? Een leven waarin je soms plezier hebt maar je niet gelukkig voelt, je toch een glimlach opzet en doet alsof het goed gaat want ja je wil wel graag door. Je voelt dat je onder extreme spanning staat. Je niet doet wat je wil doen uit angst voor het onbekende. Je last hebt van onverwachte onverklaarbare woedebuien. Het leven voelde als “teveel".
Heb je al van alles geprobeerd en ben je er niet vanaf?

We weten al langer dan vandaag dat vrouwen anders zijn dan mannen. Vrouwen hebben hormonen, mentaal en emotioneel reageren we anders. Raar toch dat de meeste methodes ontwikkelt zijn door en voor mannen. Precies om deze reden vallen vrouwen terug na het volgen van coaching, therapie en het lezen van zelfhulp-hulpboeken. Een methode is goed voor een vrouw als deze hoofd, hart en onderbuik met elkaar verbind door de kern van het probleem op te lossen. Dit doet Creatrix® voor jou. 

Wees Welkom!

x Brechje 

Over Blosssom

WAAROM IS DIT ZO’N ALGEMEEN BEKEND VERHAAL? 
Het loslaten van emoties als woede, schaamte, verdriet en de neiging tot de controle te willen hebben is niet zo eenvoudig als alleen maar 'ademen' of proberen jezelf ervan te overtuigen dat ‘het leven goed is en dat je het goed doet’. 

Zoveel moeders blijven op deze manier worstelen omdat de methodes die ze proberen niet aansluiten bij de manier waarop de hersenen van de vrouw het probleem ziet. Ze houden geen rekening met de invloed van hormonen op de kwaliteit van ons denken en voelen EN ze houden ook geen rekening met de geërfde emotionele bagage van de generaties voor jou. 
Simpel gezegd: een app voor Android werkt ook niet op een Apple telefoon. 

In de loop van de jaren wordt het steeds moeilijker om grip te krijgen op je emoties en gedrag. Je buien worden steeds grilliger - Je voelt dat de band met je kinderen hieronder lijdt. Je hebt een reis met persoonlijke ontwikkeling achter de rug. Je ging naar therapie, maar na een paar bezoeken realiseer jij je dat je al die tijd bezig bent met het herhalen van hetzelfde verhaal en dat het niet echt helpt. 

Dus vind je een Coach, Iemand die je zou kunnen helpen meer inzicht te geven in zichzelf en een positieve focus op de toekomst. En dit was goed maar na een tijdje begin je het de coach en jezelf kwalijk te nemen dat je de ‘verwachting van iemand anders’ nodig hebt om je te motiveren. Je oefent en kort daarna, voel jij je even goed. Maar dan komt de inzinking weer terug. 
De glimp van ‘een goed gevoel’ heeft je ertoe doen geloven dat er meer in zit voor jou. 

Maar je wil iets dat je innerlijke licht weer echt aan doet, iets waarvoor geen CONSTANTE INSPANNING nodig was. Waar je weer van opbloeit vanbinnen!

Je kan de intensiteit van bijvoorbeeld de emotie  ‘woede’ voor een korte tijd te verlichten ... MAAR pas als je jezelf verlost in de diepe kern van WAAR de emotie of overtuiging is ontstaan voel jij je weer goed! Blijvend goed :-) 

Stap 1: Ik ben er klaar mee om me zo te voelen en constante inspanning te leveren om me goed te voelen.

Stap 2: Inzicht in je patronen, overtuigingen en emoties

Stap 3: Als je door wil pakken dan help ik je in 5 simpele stappen voor eens en altijd van dit en meer issues af.

Het start bij de Opbloeiclub voor ontspannen en zelfverzekerde moeders! 
 

Liefs,
Brechje


Blosssom

Brechje Paling - Heessels

Franciscus Claessenstraat 9
1063EE Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Ik help vrouwen blijvend af van haar mentale en emotionele trauma-triggers