Een zwarte doos verliest nooit haar data. Ons verleden is net zo.

Blosssom
Amsterdam

Ik ondersteun mijn coachings met frequencies. Waarom? Onbewuste emotionele triggers zorgen ervoor dat je continue bezig bent met het over-compenseren van omstandigheden en dat is gewoonweg uitputtend en onnodig!

Hallo kersverse of ervaren mama’s,

For all the mothers fighting

Mijn verhaal .... 

Ben jij dit?

‘Nou geniet ervan hé! Dit is de mooiste tijd van je leven!' 

Dat zeiden mensen altijd. Woest werd ik ervan.

‘My ass dacht ik dan. Dit is f*cking hard werken, ik slaap nooit meer, ik heb geen idee of ik het ‘goed’ doe en ik wil eigenlijk gewoon in bed kruipen en verdwijnen.’

Wanhopig was ik, terwijl  ik met lekkende tieten en soms ook ontbloot over straat ( gėnant) , puur op doorzettingsvermogen door gaat!

Herkenbaar?

Het waren mijn trauma triggers ( 98% onbewust) die deze wanhoop veroorzaakte weet ik nu.

Toekomst >> hopeloos

Niveau>>  apathie

Schaal>>  50hertz ( laag )

Emotie >>  wanhoop

Proces >> falen

Om dit weer in balans te krijgen heb je niet iemand nodig om mee te praten. Je hebt iemand nodig die je helpt je onbewuste triggers te ontrafelen, dat je je emoties mag doorvoelen en dan los vibreren zodat gevoelens door je systeem kunnen stromen om ze weer los te laten. 

Jij lieverd. Jij zit vast op dit moment. 

Ik neem je eerst bij de hand en dan leer ik je hoe je dit zelf kunt toepassen op jezelf.

Uiteindelijk heb je daar het meest aan.

Jij zit tenslotte 24/7 in je eigen hoofd en met je eigen gevoelens.

Alles wat jij loslaat is fijn voor jou en voor je kind. 

Ik was jou en daarom kan ik je helpen! 

blosssom

Over Blosssom

Op mijn 24e maakte ik een bom-aanslag op Bali mee en ik werd beroofd in Combodja, mijn neefje overleed aan kanker toen hij 11 was en mijn andere neefje werd geboren en bleek zwaar gehandicapt. Door de bomaanslag zat ik ineens getraumatiseerd thuis.

Wat nu?

Ik ging solliciteren en jarenlang werkte ik met kinderen met een handicap op een woonvoorziening. Later 1 - op 1 met kinderen met autisme middels ABA ( applied behavior analysis). Zelf  dacht ik mijn opgedane trauma achter te laten op de plek waar het gebeurd was, Cambodja en Bali . Zo werkt het helaas niet kwam ik achter.

Mijn bevalling was van mijn 1e kindje was de trigger van een set van onbewust onverwerkte emoties die zich een weg naar buiten probeerde te graven. Ik durfde er niet naar te kijken. Bang voor het vat dat ik open zou trekken. Beetje bij beetje hoopte de emoties steeds meer op. Tot ik met twee jonge kindjes als een "boze heks" rondliep. Ik was continue overprikkelt en kon alleen maar boosheid voelen in mij. Er was geen JOY. En god wat waren mijn kinderen schattig.

‘Nou geniet ervan hé!’  Dat zeiden mensen altijd. Woest werd ik ervan. ‘My ass dacht ik dan. Is f*cking hard werken, ik heb geen idee of ik het ‘goed’ doe en ik wil eigenlijk gewoon in bed kruipen en verdwijnen.’

Herkenbaar? Het waren mijn trauma triggers ( 98% onbewust) die deze wanhoop veroorzaakte.

Toekomst >> hopeloos
Niveau >> apathie
Schaal >>  50hertz ( laag )
Emotie >> wanhoop
Proces >> falen

Om dit weer in balans te krijgen heb je niet iemand nodig om mee te praten. Je hebt iemand nodig die je helpt je onbewuste triggers te ontrafelen en je emoties te doorvoelen en dan uit je systeem vibreren.

Ik neem je eerst bij de hand en dan leer ik je hoe je dit zelf kunt toepassen op jezelf.  Uiteindelijk heb je daar het meest aan.

Jij zit tenslotte 24/7 in je eigen hoofd en met je eigen gevoelens.


Blosssom

Brechje Paling - Heessels

Franciscus Claessenstraat 9
1063EE Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Een zwarte doos verliest nooit haar data. Ons verleden is net zo.