Henricke van Hoorn Praktijk voor lichaamsgerichte (trauma) Therapie, stress reductie en Mindfulness

Henricke van Hoorn
Amsterdam

Praktijk Henricke van Hoorn in Amsterdam. Gespecialiseerd in lichaamsgerichte trauma therapie, coaching en psychosomatische fysiotherapie. Behandeling voor stress-, angstklachten en traumaverwerking.

Gespecialiseerd in lichaamsgerichte traumatherapie, coaching en psychosomatische fysiotherapie. Behandeling voor stress-, angstklachten en traumaverwerking.

Behandelmethoden: Somatic Experiencing, Polyvagaal theorie (Deb Dana), EMDR, Familie opstellingen, Mindfulness, Lichaamswerk, Hartcoherentie, NLP, Transactionele Analyse,

  • geen wachtlijst
  • vergoeding vanuit aanvullende pakket
  • je eigen risico wordt niet aangesproken
  • meer dan 25 jaar ervaring

Over Henricke van Hoorn

Toen ik mijn carrière als fysiotherapeut in het ziekenhuis begon, kwam ik er al snel achter dat alleen lichamelijke klachten verhelpen 'not my cup of tea’ was. Ik wilde weten wat de oorzaak was van de klachten (het verhaal achter de klacht) omdat ik vermoedde dat in sommige gevallen daar de werkelijke geneeskracht gevonden moest worden. Toen ik een periode overspannen raakte, ontdekte ik hoe sterk de invloed van de geest is op het lichaam. Via opleidingen en werk heb ik mijn kennis over de werking van het lichaam en geest verdiept en uitgebreid. En zo ben ik ervaringsdeskundige en ervaren therapeut. Mijn passie is mensen te helpen om hun eigen kracht te herkennen en geloof te hebben in hun eigen talenten, gezondheid en mogelijkheden. Ik ben ervan overtuigd dat de verbinding tussen hoofd en lichaam de mens weer in zijn kracht zet en daar werk ik aan, samen met jou als je dat wilt. We kijken naar wie je bent en samen kijken we wat je nodig hebt en van daaruit gaan we verder.


Henricke van Hoorn

Henricke van Hoorn

Buiksloterdijk 178
1025WC Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Henricke van Hoorn Praktijk voor lichaamsgerichte (trauma) Therapie, stress reductie en Mindfulness