Centrum in Amsterdam-Noord, voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.

Noord Straalt
Amsterdam

Noord Straalt is het centrum in Amsterdam-Noord, voor gezondheid, spiritualiteit en educatie. Maandelijks op zondagavond informatie-uur voor geïnteresseerde huurders.

Noord Straalt heeft een groot aanbod van therapieën, evenementen, workshops en opleidingen. 
Het centrum is in korte tijd flink gegroeid en wordt gedragen door een geweldig en bevlogen team. Bij Noord Straalt kun je op dit moment terecht voor: Massage (vele vormen en stijlen)
Ayurveda
Haptotherapie
Pijnbestrijding
Klassieke homeopathie
Osteopathie
Houdingstherapie
Feldenkraistherapie
Shiatsu therapie
Holistische fysiotherapie
Scroth therapie
Reiki en Quantum Touch
Reading en healing
Mediumschap
Psych-K
Relatie- en gezinstherapie
Psychosociale begeleiding
Holistische gesprekstherapie
Psychologische hulp aan kinderen, jongeren en hun ouders
Seksuologische therapie
Traumatherapie
Wandelcoaching
Queer- en identiteitscoaching
Voedingsadvies
Gewichtsconsult
Beweegcoaching
Hypnotherapie
Orthomoleculair therapie
Douladiensten en -cursussen
Ademworkshops
(Familie)opstellingen
Mindfulness: groeps- en privétrainingen
Massagecursussen voor professionals 
Opleidingen Pleiadisch Lichtwerk
Koorzingen / mantrazingen
Lezingen
Flexwerkplekken
 

Over Noord Straalt

Esther Zwietink (voorheen onderwijs) en Eric Tielemans (voorheen welzijnswerk) zijn sinds jaren massage-collega's en realiseerden samen in januari 2017 hun beider droom: een nieuw centrum in Amsterdam-Noord waar ze mensen willen laten stralen! 
Bij Noord Straalt werken inmiddels 37 bevlogen en deskundige therapeuten en docenten, die met elkaar samenwerken en zonodig naar elkaar doorverwijzen.  De meesten zijn daarom meer dan alleen huurder, ze zijn 'Medestraler'! Uiteraard hebben Esther en Eric er ook hun eigen praktijk.
Er is bij Noord Straalt, gelegen bij de NDSM-terrein waar veel woningen gebouwd worden, nog ruimte voor nieuwe medestralers. Voor geïnteresseerden is er maandelijks een kennismakings-uur op zondagavond.

Esther Zwietink: "In 1998 ben ik begonnen met masseren. Ik wilde het leren om mijn man te kunnen masseren. Dit pakte groter uit dan ik op voorhand had bedacht… Ik was verkocht! Sindsdien heb ik veel trainingen en opleidingen gevolgd bij meerdere scholen. Bovendien train ik al jaren intensief in het Engels mediumschap. In mijn praktijk geef ik ouder- en kind-readings, (cranio)massages en healings." 

Eric Tielemans: "Sinds de jaren 90 masseerde ik in de privésfeer tot een zangdocente mij attendeerde op de bijzondere energie in mijn handen waar ik volgens haar meer mee moest doen. Hierop besloot ik me verder te bekwamen in massage. Ik volgde diverse massage-opleidingen, -trainingen en -workshops in Nederland en Hawaii. Mijn specialisatie is de Hawaiiaanse lomilomi (diverse stijlen) vanwege de liefdevolle, krachtige en helende aloha-spirit. Ook ondersteun ik fysieke genezing door neurostimulatie met InterX-therapie en infraroodlicht."


Noord Straalt

Esther Zwietink en Eric Tielemans

Tt Vasumweg 24A
1033 SC Amsterdam

Centrum in Amsterdam-Noord, voor gezondheid, spiritualiteit en educatie.