Heling door frequenties

Blosssom
Amsterdam

Ik ondersteun mijn coachings met frequencies. Waarom? Onbewuste emotionele triggers zorgen ervoor dat je continue bezig bent met het over-compenseren van omstandigheden en dat is gewoonweg uitputtend en onnodig!

Hallo kersverse of ervaren mama’s,

‘Nou geniet ervan hé! Dit is de mooiste tijd van je leven!'  Dat zeiden mensen altijd tegen mij toen ik net bevallen was. Genieten? Hoe dan? Dit is f*cking hard werken, ik slaap nooit meer, ik heb geen idee of ik het ‘goed’ doe en ik wil eigenlijk gewoon in bed kruipen en verdwijnen.’ Wanhopig was ik, terwijl  ik met lekkende tieten en soms ook ontbloot over straat ( gėnant) , puur op doorzettingsvermogen door ging. 

Herkenbaar?

Het waren mijn trauma triggers ( 98% onbewust) die deze wanhoop veroorzaakte weet ik nu. Toen dacht ik niet dat ik een trauma had. Beladen woord ook, bah! 

Status toen ( 33 jaar)
Toekomst >> hopeloos
Niveau>>  apathie
Schaal>>  50hertz ( laag )
Emotie >>  wanhoop
Proces >> falen

Om dit weer in balans te krijgen heb je iemand nodig om je onbewuste triggers helpen te ontrafelen, dat je je emoties mag doorvoelen en dan los vibreren zodat gevoelens door je systeem kunnen stromen om ze weer los te laten. Het is het proces van bewustwording, voelen en heling.  Ik neem je eerst bij de hand en dan leer ik je hoe je dit zelf kunt toepassen op jezelf. Uiteindelijk heb je daar het meest aan.

Jij zit tenslotte 24/7 in je eigen hoofd en met je eigen gevoelens. Ik kan er niet 24 uur voor jou zijn. Je eigen kleine energetische buddy kan dat wel. Ik was jou en daarom kan ik je helpen!

Over Blosssom

Ik was getraumatiseerd en had geen idee dat ik dat was. Tot ik de helende kracht van frequenties ontdekte. Dat heeft mij letterlijk gered. Het is geen paracetamol en dus ook geen wonderpil. Maar wel een energetische support lijn die je op iedere moment van de dag kunt aanzetten om je welzijn te ondersteunen. Ik vertel je er graag meer over tijdens een kopje koffie live in Amsterdam of online :-) 

Als coach heb ik de overtuiging: " Samen is leuker dan alleen en kennis delen is nodig!" 

Mijn droomwereld is een wereld waarin, vooral vrouwen, elkaar steunen en elkaars grootste cheerleaders zijn en waarin we ons financieel gevoed voelen. We hebben vrouwelijke leiders nodig. De wereld schreeuwt er werkelijk om.  Ik schreeuw erom. Daarom deel ik graag al mijn kennis met jullie. Het is tijd om uit de schaarste te stappen en samen in overvloed. Er is genoeg voor iedereen, maar alleen als we elkaar niet meer als concurrent zien. 

Iedere dinsdagavond kom ik samen met een een aantal vrouwen.  We stappen in een wereld van energetische verbinding om elkaar en nog vele anderen op te tillen naar een hoger level van zijn, gezondheid, relaties en inkomsten stromen. De groep mag groeien. Voel je uitgenodigd om deel te nemen. 

 


Blosssom

Brechje Paling - Heessels

Franciscus Claessenstraat 9
1063EE Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Heling door frequenties