Zuiver Geluk Conceptstudio

Zuiver Geluk conceptstudio Amsterdam
Amsterdam

Zuiver Geluk biedt alles voor lifestyle met meer geluk, rust, energie en overvloed. De Zuiver Geluk Conceptstudio is een winkel met mooie `spiritual gifts` en walk-in sessies. Ga met nieuwe inzichten, meer energie of een mooi cadeau de winkel uit.

Zuiver Geluk biedt alles voor een lifestyle met meer geluk, rust, energie en overvloed!

In winkelcentrum Oostpoort vind je Zuiver Geluk Amsterdam. Een winkel op het gebied van body, mind, soul en  yoga & lifestyle. 
We hebben een ruim aanbod klankschalen, stenen en mineralen, wierook, kaarsen, spiritual gifts en nog veel meer.
Ook hebben we tarotkaarten, boeken en kaarten.
En een ruim assortiment yoga- en meditatie-artikelen en een grote collectie barefootschoenen.
We bieden kleine ondernemerns de ruimte om hun unieke producten te verkopen. Dit maakt het assortiment heel divers, bijzonder en wisselend. 

Naast de verkoop van veel unieke body-mind-soul-producten zijn er dagelijks professionals aanwezig voor het geven van wisselende walk-in sessies zoals massage, healing, reading, tarot of astrologie.

Ga met nieuwe inzichten, meer energie of een mooi kado de winkel weer uit!

Elke dag is er wat anders!
Loop gerust eens binnen voor nieuwe energie.

Laat je inspireren en vind jouw geluk!

Openingstijden:
Maandag 12.00 - 17.30 uur
Dinsdag 11.00 - 17.30 uur
Woensdag 11.00 - 17.30 uur
Donderdag 11.00 - 17.30 uur
Vrijdag 11.00 - 17.30 uur
Zaterdag 11.00 - 17.30 uur
Zondag: 12.00 - 17.30 uur

Over Zuiver Geluk conceptstudio Amsterdam

Zuiver Geluk is in 2014 opgericht door Ria Borst.  Naast een communty voor professionals heeft Zuiver Geluk een webwinkel en drie winkels, waarvan één in Amsterdam. 

Ria is van jongs af aan gefascineerd door alles wat zich achter de zichtbare werkelijkheid bevindt. Dit resulteerde in een levenslange zoektocht, zowel professioneel als persoonlijk. Professioneel heeft ze zich ontwikkeld in fysiotherapie, haptonomie, astrologie en organisatiekunde. En dit in de praktijk gebracht als persoonlijk coach, workshopleider, eigenaar van een inspirerende vergaderlocatie, adviseur en innovator. Persoonlijk heeft ze vele soorten therapie, coaching en begeleiding ervaren en is in het leven ook het nodige tegengekomen. Nu werkt ze als seniorcoach, adviseur, organisator en innovator in het bedrijfsleven. Ze heeft een 6e zintuig voor toegevoegde waarde en ongebruikt kapitaal in mensen en organisaties en streeft naar een symbiose tussen hard en zacht.

 


Zuiver Geluk conceptstudio Amsterdam

Ria Borst

Waldenlaan 8B
1093 NH Amsterdam

Zuiver Geluk Conceptstudio