Microdosing consulten, cursussen, events, coaching en ceremonies met plant medicijnen

The Microdosing Coach
Amsterdam

Microdosing & Psychedelisch Coach ~ Ik coach en begeleid zelfbewuste mensen die gebruik (willen) maken van de helende eigenschappen van psychedelica d.m.v. consulten, coaching, cursussen, events en ceremonies met plant medicijnen.

Als één van de eerste microdosing en psychedelisch coaches in Nederland coach en begeleid ik mensen die gebruik willen maken van de vele geneeskrachtige eigenschappen van entheogenen in kleine dosissen (microdosing). Microdosing houdt in dat je gedurende een aantal weken om de zoveel dagen een lage hoeveelheid van een psychedelicum zoals magische truffels of paddenstoelen, 1P-LSD, ayahuasca of de San Pedro cactus neemt. Mensen doen dit om zich gelukkiger te voelen of om productiever, creatiever en meer gefocust door het leven te gaan. Soms als alternatief voor medicijnen als antidepressiva, AD(H)D medicatie zoals Ritalin of als medicijn tegen clusterhoofdpijn. 
Mensen die vaker microdoseren, voelen zich over het algemeen minder gestrest, piekeren minder en voelen zich gelukkiger omdat het hen lukt om meer in het hier en nu te zijn. Gevoelens van angst en somberheid krijgen minder kans. En sommigen slapen er zelfs beter op. Ook kan het helpen bij verslavingen, burnout, hersentrauma en PTSS. Verder wordt je probleemoplossend vermogen, je productiviteit en focus verhoogd. Bij vrouwen kan het helpen tegen de maandelijkse PMS-klachten en kan het overgangsklachten verminderen.
Ik begeleid mensen die dit op een veilige manier willen ontdekken onder begeleiding van een ervaren microdosing coach. Dit kan door middel van consulten, coaching, de microdosing cursussen of tijdens events of workshops die ik organiseer.
Daarnaast begeleid ik mensen tijdens ceremonies met de truffels. Een op een of in groepen. Voel je welkom!

Over The Microdosing Coach

Er was een tijd dat ik een Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS) had en depressief was. Dat mijn lijden zo ondraaglijk was dat ik niet meer wilde bestaan. Dat ik niet kon meekomen in de maatschappij. Het was één van de donkerste periodes in mijn leven. Mijn donkere nacht van de ziel. Als dit ‘het’ was, hoefde het voor mij niet meer. Ik was afgevlakt, continu moe, sleepte mezelf voort, was gevoelloos en als ik wèl wat voelde, was dat een ondraaglijke, intense grote pijn.

En toen kwamen daar mijn dierbare plantmedicijnen, zoals natuurlijke psychedelica ook worden genoemd. In het bijzonder ayahuasca en hallucinogene paddenstoelen. Ik ging weer leven in plaats van overleven. Ik zei weer ‘ja’ tegen het leven. Ik zag de schoonheid van ons bestaan weer: hoe alles met alles verbonden is. En ik was dankbaar dat ik er was. Ook ík kon gelukkig zijn. De entheogenen lieten mij afdalen naar de diepste lagen van mijn onderbewuste waar ik de antwoorden vond op mijn problemen. Ik besefte: alles is een keuze. Kies ik voor liefde of voor angst? Je creëert je eigen realiteit. Ik genas mijzelf en deed dat op een geheel natuurlijke manier zonder synthetische medicijnen (met al hun bijwerkingen van dien). En belangrijk: ik deed het samen met een aantal geduldige en betrokken begeleiders.

Die waardevolle begeleiding naar een gelukkiger en betekenisvoller leven gun ik anderen ook! Dat is de reden dat ik mijn ervaring en kennis nu bundel in mijn werk als The Microdosing Coach.


The Microdosing Coach

Alicia Vera Garcia

Van Tuyll van Serooskerkenplein, 31-3
1076 LZ Amsterdam

Microdosing consulten, cursussen, events, coaching en ceremonies met plant medicijnen