Zelfrealisatie in verbinding

Heart of Awakening
Amsterdam

Zelfrealisatie in verbinding. Ontmoet Angelo tijdens één van zijn meetings in Amsterdam, Utrecht of Zutphen. Dat kan op een avond, een weekend of zelf een week, zoals het eindejaar-vijfdaagse.

Zelfrealisatie in de 21e eeuw. Ontmoet Angelo tijdens één van zijn meetings in Amsterdam, Utrecht of Zutphen. Dat kan op een avond, een weekend of zelf een week, zoals het eindejaar-vijfdaagse.

De meetings van Angelo gaan over Essentie: ontwaken, Zelfrealisatie, authenticiteit, contact en contactvermijding en voluit leven. Want daar gaat het om. Dat doe je niet in je eentje. Dat doe je niet volgens gekunstelde regeltjes, programma's of methodes, maar in authentieke verbinding. In het levende contact met elkaar.

Angelo is stimulerend en liefdevol. Zijn aanpak is erop gericht dat je direct op eigen benen terechtkomt, je Essentiële Natuur leert herkennen en leert hoe die actief toe te eigenen. Want het gaat om jouw realisatie, jouw wijsheid, jouw passie, jouw leven: voluit leven.

Met gevoeligheid, absolute helderheid en veel gevoel voor humor werkt hij met de paradox van de onmiddellijkheid van onze verlichte staat van Zijn. Authentieke Zelfrealisatie en het integratieproces van onze Essentiële Natuur binnen de uitdagingen van ons dagelijkse leven en onze relaties staat daarin centraal.

Wil je kennismaken met het werk van Angelo, kom dan in Amsterdam op een vrijdagavond om 20 uur naar Centrum De Ruimte, Weesperzijde 79a. Wees welkom.
"Het ego is opgebouwd in contact met anderen, en kan alleen worden doorzien in contact met anderen"

Over Heart of Awakening

Angelo heeft vanuit zijn passie voor Essentie en Zelfrealisatie diverse spirituele en therapeutische tradities diepgaand onderzocht en doorleefd. Van daaruit heeft hij een rijke visie gevormd die oosterse inzichten van non-dualiteit, Advaita Vedanta, Zen Boedhisme en Tibetaans Boedhisme (Mahamudra en Dzogchen) wezenlijk integreert met westerse psychologie en kennis van Essentie.

Naast zijn werk rond Zelfrealisatie is Angelo ruim 25 jaar werkzaam als trainer, coach, opleider en onderzoeker. Hij heeft tevens een achtergrond in de Unitieve Psychotherapie, Diamond Approach en als supervisor en opleider van Gestalt-therapeuten.


Heart of Awakening

Angelo Vasalos


Amsterdam

Zelfrealisatie in verbinding