Voor Professionals

Ben jij professional/zelfstandige op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, welzijn of duurzaamheid in Amsterdam? Wil je graag deel uitmaken van kleurijke club professionals, je zichtbaarheid vergroten èn goed gevonden worden? 

Website bewustamsterdam.nl

Bewust Amsterdam biedt haar leden een verzorgde aantrekkelijke profiel op de website. Dat biedt hen de mogelijkheid om beter online vindbaar te zijn op internet door geavanceerde SEO tools. De website is overzichtelijk en heeft handige zoekfucties. Je activiteiten (evenementen, cursussen, workshops) kan je plaatsen op de agenda die tweewekelijks wordt meegestuurd met de nieuwsbrief. Om de kwaliteit van het aanbod op de website te waarborgen worden aanbieders gescreend op kwaliteit.

Jouw aanbod wordt geplaatst als onderdeel van een helder en compleet overzicht van vele mooie activiteiten in en om Amsterdam op het gebied van duurzaamheid, bewustwording, gezondheid en  welzijn. Een jaarabonnement is aantrekkelijk geprijst. Het is een betaalbare promotiemogelijkheid: een jaar lang reclame voor de prijs van één advertentie.

Om je online vindbaarheid te vergroten wordt je aanbod ook doorgeplaatst op de landelijke site www.bewustnetwerk.nl en kan je je activiteiten ook terug vinden op de landelijke site www.bewustagenda.nl.  

Ondernemercafé 

Onze focus ligt op het vindbaar maken van het kleurijke aanbod in Amsterdam op het gebied van bewustwoording en duurzaamheid. Om bewust leven en werken voor iedereen bereikbaar te maken. Als extra's bieden we aan onze leden de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten bij onze maandelijkse bijeenkomsten van dit sprankelende en inspirerende netwerk. De bijeenkomsten zijn ter inspiratie en ondersteuning van je ondernemerschap, maar ook voor jou de mogelijkheid collega's in het veld te helpen en aan te moedigen.
Kom makkelijk in contact, inspireer elkaar en help elkaar vooruit. Draag bij aan mooie, leuke en hartverwarmende initiatieven met gedreven ondernemers van Bewust Amsterdam. Help mee om de beweging naar een bewuster, duurzamer en gezonder leven te versnellen.​​ Onze missie is licht en liefde in de wereld te brengen, het ondersteunen en inspireren van bewust leven en werken en het bijdragen aan een duurzame wereld. Ook als je geen lid bent, wees welkom om een keer te komen proeven.

Zie hier voor meer informatie over lid worden van Bewust Amsterdam.

Klik hier voor de data van onze ondernemercafé's.

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam