Creatief Hart Connection | Amsterdam

Ik ben een beeldend kunstenaar en in mijn werk ontwikkel ik installaties, performance en ervaringen.  Ik gebruik daarin geleide meditaties en Sjamanische rituelen. Door mijn eigen omstandigheden bracht mijn werk zich op het pad van heling en dit wil ik graag met andere delen.

In de workshops werk ik met het concept van craften, het creatief werken met de handen en met geleide meditatie. Beeldende reizen waar het associatief brein gactiveerd wordt, het vertragen van tijd, mindful bewegen, improvisatie technieken met objecten, geleide meditaties, maar ook met oefeningen en creatieve opdrachten aan de slag gaan. Om met het bewustzijn aan het werk te gaan. Workshops om andere te inspireren tot een eigen pad van heling.

Over Nina Boas | Amsterdam

Ik ben sinds 2013 actief als performance kunstenaar en een aantal jaar geleden door omstandigheden begon mijn werk steeds meer over heling te gaan. Het helen van het verleden van wat jouw ouders jou achterlaten, het helen van de trauma’s die je voorouders opdeden en hoe een balans te vinden tussen zelfstandig ondernemen, een gezin en partner.  Meditatie en de sjamanistische droompraktijk hebben mij hierin het meeste geholpen. Nu wil ik dit graag delen met anderen en dat doe ik in workshops.


Foto 5 Nina Boas Foto 6 Nina Boas Foto 7 Nina Boas Foto 8 Nina Boas Foto 9 Nina Boas Klik om te vergroten

Nina Boas


Professionals in de categorie Creativiteit

Acupunctuur Ademtherapie Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Horeca & Catering Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Storytelling & Schrijven Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenwerk Winkels Zelfrealisatie
Bewust Amsterdam
Bewust Amsterdam

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!