natuurbeleving-stressreductie-natuurcoaching | Amsterdam

Wanneer een kind stress ervaart binnen het schoolsysteem, de club of thuissituatie heeft het behoefte aan een prikkelarme omgeving. De natuur kan dan rustgevend werken. Ondervind het kind door de stress hinder in de ontwikkeling en/of omgang met anderen? Dan kan begeleiding op maat uitkomst bieden. Samen met andere kinderen in de natuur zijn kan ook een bijdrage leveren aan het verminderen van stress. Wil je hier meer over weten? inforozenroodnatuuractiviteiten De natuuractiviteiten zijn gekoppeld aan de natuurelementen en aan de verschillende ontwikkelingsstadia. Hierdoor leert het kind verbanden zien en de eigen ontwikkeling beter begrijpen. In de prikkelarme omgeving van de natuur kan het kind tot rust komen. Natuurbeleving en zintuiglijke ontwikkeling alsmede avontuur en uitdaging zijn de uitgangspunten in de begeleiding van Rozenrood NatuurActiviteiten.Ook voor Jongeren en Volwassenen kan de natuur een middel zijn om de rust te vinden in de alsmaar aandacht vragende omgeving. Om te kunnen aarden en om tot nieuwe inzichten te komen.  

Over Brigitta Huigsloot | Amsterdam

Als kind kon ik nog struinen in de stadse natuur van Amsterdam. De dijk waar nu de ringweg is en de korenvelden waar nu een opvanghuis staat. Na school verdween ik in de velden om korenbloemen te plukken. In de sloot die langs de ringdijk liep ving ik vele kikkervisjes. En als het geregend had, vond ik altijd wel een regenworm om te onderzoeken. Alleen of samen met vriendjes van mijn klas. Ik vond dit niet vreemd, vies of anders. Ik voel mij nog steeds het fijnst als ik in de natuur kan vertoeven. Dan geniet ik van elke verwondering die de natuur mij schenkt. Dit wonder wens ik voor ieder kind.


Foto 1 Brigitta Huigsloot Klik om te vergroten

Rozenrood NatuurActiviteiten
Brigitta Huigsloot

Bewust Amsterdam
Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam