21mei 2024
Avond Massage Cursus - Amsterdam

Esoterra Opleidingen
Amsterdam

Heb je ooit gedroomd van het vermogen om stress weg te kneden, spanning te verlichten en pure ontspanning te bieden? Dan is onze 6-delige avondcursus ‘Leren Masseren’ precies wat je zoekt!

Massage Cursus Amsterdam (6 avonden)

Heb je ooit gedroomd van het vermogen om stress weg te kneden, spanning te verlichten en pure ontspanning te bieden? Stap binnen in een wereld van rust en genezing terwijl we je meenemen op een boeiende reis door de kunst van massage. Gedurende zes gezellige avonden dompelen we je onder in de essentie van verschillende massagetechnieken, van ontspannende massage tot diepgaande technieken en alles daartussenin.

Wat gaan we doen in deze Avond Massage Cursus?
Zes avonden duiken we de in de weldadige wereld van massage. We gaan op elkaar oefenen en ervaren zo van beide kanten (geven en ontvangen) hoe een heerlijke massage kan voelen.

-Stapsgewijze instructie: Leer de juiste grepen, drukpunten en technieken onder begeleiding van een ervaren massagedocent.
-Praktijkgerichte sessies: Oefen je vaardigheden en verfijn je technieken onder toezicht en met feedback van professionals.
-Holistische benadering: leer masseren vanuit afstemming en ontspanning zodat het geven net zo ontspannend is als het ontvangen van een massage.
-Ontspanning voor jou en anderen: Leer hoe je anderen kunt helpen ontspannen, maa ook hoe je zelf stress kunt verminderen door middel van massage.

Voor wie is de Massage Cursus Amsterdam?
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in masseren. We gaan op elkaar oefenen in een veilige setting. Belangrijk is dat je fysiek, mentaal en emotioneel in staat bent om massages te geven en te ontvangen.

Amsterdam, 6 avonden:
Dinsdagavond van 19 tot 22 uur
21, 28 mei en 4, 11, 18, 25 juni

Informatie

21 mei 2024 | 6 Dinsdagavonden van 19 tot 22 uur 21, 28 mei en 4, 11, 18, 25 juni
19.00 - 22.00
0,00

Waar?

Esoterra Akademie Amsterdam
Wingerdweg 32
1031 CA Amsterdam

Contact

Avond Massage Cursus - Amsterdam