21mei 2024
Avond Massage Cursus - Amsterdam

Esoterra Opleidingen
Amsterdam

Heb je ooit gedroomd van het vermogen om stress weg te kneden, spanning te verlichten en pure ontspanning te bieden? Dan is onze 6-delige avondcursus ‘Leren Masseren’ precies wat je zoekt!

Massage Cursus Amsterdam (6 avonden)

Heb je ooit gedroomd van het vermogen om stress weg te kneden, spanning te verlichten en pure ontspanning te bieden? Stap binnen in een wereld van rust en genezing terwijl we je meenemen op een boeiende reis door de kunst van massage. Gedurende zes gezellige avonden dompelen we je onder in de essentie van verschillende massagetechnieken, van ontspannende massage tot diepgaande technieken en alles daartussenin.

Wat gaan we doen in deze Avond Massage Cursus?
Zes avonden duiken we de in de weldadige wereld van massage. We gaan op elkaar oefenen en ervaren zo van beide kanten (geven en ontvangen) hoe een heerlijke massage kan voelen.

-Stapsgewijze instructie: Leer de juiste grepen, drukpunten en technieken onder begeleiding van een ervaren massagedocent.
-Praktijkgerichte sessies: Oefen je vaardigheden en verfijn je technieken onder toezicht en met feedback van professionals.
-Holistische benadering: leer masseren vanuit afstemming en ontspanning zodat het geven net zo ontspannend is als het ontvangen van een massage.
-Ontspanning voor jou en anderen: Leer hoe je anderen kunt helpen ontspannen, maa ook hoe je zelf stress kunt verminderen door middel van massage.

Voor wie is de Massage Cursus Amsterdam?
Deze cursus is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in masseren. We gaan op elkaar oefenen in een veilige setting. Belangrijk is dat je fysiek, mentaal en emotioneel in staat bent om massages te geven en te ontvangen.

Amsterdam, 6 avonden:
Dinsdagavond van 19 tot 22 uur
21, 28 mei en 4, 11, 18, 25 juni

Informatie

21 mei 2024 | 6 Dinsdagavonden van 19 tot 22 uur 21, 28 mei en 4, 11, 18, 25 juni
19.00 - 22.00
0,00

Waar?

Esoterra Akademie Amsterdam
Wingerdweg 32
1031 CA Amsterdam

Contact

Avond Massage Cursus - Amsterdam

Wat doe ik nog meer?

Esoterra Opleidingen
14mei
Informatiebijeenkomst
Introductiedag Opleiding Lichaamsgerichte Coaching & Traumatherapie - Amsterdam
Esoterra Opleidingen
Amsterdam
Heb je interesse in een opleiding Lichaamsgerichte Coaching en/of Traumatherapie? Kom dan tijdens een introductiedag 2 proeflessen volgen!
Esoterra Opleidingen
17mei
Cursus
Holistic Massage Course (in english) - Amsterdam
Esoterra Opleidingen
Amsterdam
Are you passionate about healing touch and the power of human connection? Our 8-Day Holistic Massage Course is designed to provide you with the knowledge, skills, and techniques necessary to give a wide range of holistic massages.
Esoterra Opleidingen
Coaching - Lifecoaching
Cursus Polyvagaaltheorie
Esoterra Opleidingen
Amsterdam
Cursus Polyvagaaltheorie Vaak gaan we ervan uit dat de juiste mindset of genoeg wilskracht bepalend zijn om een gedragsverandering in gang te zetten. In deze cursus leer je dat dat het lichaam neurobiologisch grote invloed heeft op gedrag.
Esoterra Opleidingen
Massage
Opleiding Fascia Therapeut
Esoterra Opleidingen
Amsterdam
De Opleiding Fascia Therapeut geeft je kennis van de laatste inzichten op fasciagebied en bied je de tools om dit op een breed vlak in te zetten. Vooropleiding in lichaamswerk zoals Fysiotherapie, (sport)massage of massagetherapie is vereist.
Esoterra Opleidingen
Lichaamswerk
Holistische Massage Cursus
Esoterra Opleidingen
Amsterdam
Je leert vanuit een holistische basis de lekkerste en fijnste massagetechnieken geven. Gericht op de hele mens. Deze cursus is gemaakt voor mensen met affiniteit voor aanraking. Voor contact maken, vanuit jezelf. Geen ervaring vereist.
Esoterra Opleidingen
11jun
Informatiebijeenkomst
Inloopdag Massage en Lichaamswerk Opleidingen - Amsterdam
Esoterra Opleidingen
Amsterdam
Wil je op een laagdrempelige en persoonlijke manier met ons en ons opleidingsaanbod op het gebied van Massage, Lichaamswerk en Traumatherapie komen kennismaken? Kom dan op afspraak langs tijdens een Inloopdag op de laatste dinsdag van de maand.