Lichaamsgerichte Psychotherapie

'Leven in je Lijf'
Amsterdam

Ons lichaamssysteem is een intelligent systeem, het kan spanning reguleren, het weet hoe het echt met je gaat, en wat betekenisvol is voor jou en welke beweging er nodig is. Soms zijn we vergeten hoe we daarnaar kunnen luisteren.

Je bent welkom voor individuele sessies.

Ik nodig je uit om te vertragen en aanwezig te zijn in je lichaam.

Laat je lijf spreken over je pijn en je verdriet, je angst, je stilte en je plezier.

Onderzoek wat er in je leeft door gesprek, massage, en lichaams- en opstellingswerk.

Samen kijken we naar je moeilijkheden en naar je kwaliteiten.

Je wordt uitgenodigd naar meer levendigheid en contact.

In de therapie werk ik met gesprek, aandachtsoefeningen, massage,  lichaamswerk en creative werkvormen. We gaan op zoek naar waar je vastloopt, en ook hoe je weer loskomt. Gaandeweg kom je steeds meer in contact met wat er in je leeft, en kun je van daaruit je richting bepalen voor een leven, zoals dat bij jou past, en waar je blij van wordt.

Over 'Leven in je Lijf'

'Life is not a problem to be solved, but a mystery to be lived'

Na mijn studie Pedagogiek en Andragogiek ben ik op zoek gegaan naar waar het nu echt om gaat in het leven. Door mijn ervaringen tijdens de opleiding Natuurgeneeskunde en de opleiding tot Biodynamisch therapeut kreeg ik steeds meer ontzag voor de wijsheid van het lichaam. Ons lichaam is een bondgenoot op onze weg door het leven. In de Spiritual Guidance trainingen bij Atum O'Kane heb ik naast mijn levendigheid ook weer mijn licht terug gevonden.Sinds 1994 werk ik in eigen praktijk in Amsterdam. Ik heb heel verschillende clienten, van jong tot oud en ik werk veel met expats. Ik geef therapie in Nederlands, Engels en Duits.

Ik ben gespecialiseerd in vroeg ontwikkelingstrauma en en het klachtenspectrum van oververmoeidheid, burn-out en depressie.


'Leven in je Lijf'

Ilona Göttges

Balboastraat 20 C4
1057 VW Amsterdam

Lichaamsgerichte Psychotherapie