Biodynamische psychotherapie

Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie
Amsterdam

Ben je door grote of kleine gebeurtenissen tijdelijk je gevoel van richting, draagkracht en plezier kwijtgeraakt? Ben je angstig of verlang je naar meer intimiteit en authenticiteit? Voel je dat praten je niet meer verder helpt?? Heb je er al lang
  • Ben je door grote of kleine gebeurtenissen tijdelijk je gevoel van richting, draagkracht en plezier kwijtgeraakt?
  • Ben je angstig of verlang je naar meer intimiteit en autenticiteit?
  • Voel je dat praten je niet meer verder helpt?

Dan kan Biodynamische psychotherapie helpen. Biodynamische therapie ondersteunt je door via je lichaam en lichaamsbewustzijn te onderzoeken wat je tegenhoudt en wat je (ongekende) mogelijkheden zijn. 

Biodynamische psychotherapie werkt vanuit de verbinding tussen het lichaam en geest. Bewustzijn van je lichaam kan direct je staat van zijn veranderen en op den duur je zelfbeeld. Het lichaam onthult je verwonding en maakt de verwerking hiervan mogelijk. Het lichaam is een ingang tot een bewuster leven in het hier en nu en in waarachtigheid. 

"Ze zeggen dat we allemaal op zoek zijn naar de zin van het leven. Ik denk dat we daar eigenlijk niet naar op zoek zijn. Ik denk dat we op zoek zijn naar de ervaring ons leven te voelen zodat we werkelijk de verrukking van het leven voelen".   Joseph Cambell

Het Nederlands Instituut voor Biodynamische psychologie wordt geleid door drie biodynamische therapeuten. Zij geven ook individuele sessie. 

  • Menno de Lange 
  • Harry Visser
  • Nicky Smout  

Wil je een van ons spreken? Mail je telefoonnummer, dan bellen we je!

Ervaar je leven en voel de werkelijke verrukkig van het leven  

 

Over Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie

Al meer dan 40 jaar staat het lichaam centraal in de Biodynamische psychologie. Gegrond in een lange traditie van lichaamsgericht psychotherapie en verfijnt door de nieuwste psycho-neurologische inzichten heeft het Biodynamische werk zich ontwikkeld tot een eerlijke en diepgaange benadering van heling en ontplooiing.

Het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie organiseert:

  • een erkende opleiding
  • cursussen en trainingen
  • en individuele therapie
Zoek je in je persoonlijke of professionele leven verdieping, bezieling en vervulling?
Heb je je eenzijdig ontwikkeld in je mentale kwaliteiten en wil je ontwikkeling?
Heb je verlangen naar meer diepgaand contact, met jezelf of de ander?
 
Dan kan het NIB wellicht je iets nieuws bieden op jou pad.
Aandacht en aanwezigheid bij wat er in je lichaam gebeurt opent poorten naar zowel je potentie en liefde als naar de verwondingen en vervormingen. Via je lichaam leer je je remmende overtuigingen, ontkende emoties en sensaties omarmen en transformeren.
 

We werken met respect voor je eigen tempo en weerstand. Met kennis van de dynamiek van conflicten en verlangens. We hebben diep vertrouwen in de levensimpulsen en wijsheid van het lichaam. We werken vanuit een open hart en stevige grond. We nodigen je uit om dit bijzondere werk te leren kennen en je meer en meer te verbinden met je sprankelende zelf.

Welkom!

 

 


Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie

NIB

Paramaribostraat 11
1058 Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Biodynamische psychotherapie