Emotioneel LichaamsWerk 'wortels en Vleugels'

Kabelbodyhealing
Amsterdam

Oefeningen herstellen de verbinding met je lichaam. Doorstroming en energie komen op gang en je leert luisteren naar signalen van je lichaam. Zo ontstaan acceptatie en ruimte voor je verdriet, levenslust, boosheid, kracht, verlangens en ontroering

Wortels zijn je basis,

Vleugels de lichtheid van je bestaan

We leven tegenwoordig snel, vluchtig, in hoog tempo, met veel stress en we moeten veel keuzes maken….

In de cursus Emotioneel Lichaamswerk (ELW) werken we aan je lichamelijke, emotionele en geestelijke conditie. ELW bestaat uit aarden, bewegen, ademen en geluid maken. We werken aan samenhang en evenwicht van buik, hart (voelen), hoofd (denken), benen en voeten (willen).

Deze samenhang tussen voelen, denken en willen geeft stroming. Deze stroming is de aanzet tot ontdekken en vorm geven aan wie je eigenlijk bent en wat je wilt. Door stil te staan bij jezelf kun je in de cursus van elkaar leren. Je leert over je grenzen, je komt meer in je lichaam, steviger in je leven en lekkerder in je vel.

Met technieken om ‘te aarden’’ ga je stevig op je benen staan zodat je jouw gevoelens naar ‘eigen aard’ kunt dragen. Het kan duidelijker voor je worden waar je grenzen liggen, bijvoorbeeld sommige grenzen kunnen worden verruimd waardoor jij je vrijer gaat voelen. Andere grenzen kun je misschien beter dichterbij halen.

Door middel van uitgekiende oefeningen herstellen we de verbinding met het lichaam. Doorstroming en energie komen op gang en je leert luisteren naar signalen van je lichaam. Je leert emoties gewaar te worden en toe te staan en de spanningen geleidelijk los te laten. Zo ontstaan acceptatie en ruimte voor je verdriet, je levenslust, je boosheid, je kracht, je verlangens, je ontroering ….

Over Kabelbodyhealing

Mijn werk is verweven met mijn achtergrond doordat ik al vroeg in mijn leven te maken heb gekregen met gezinstherapie, individuele- en groepstherapie. Voor mij was het een natuurlijke stap dieper inzicht te krijgen in therapeutische processen en gaandeweg is dit mijn levenswerk geworden. Zo kan ik vanuit mijn eigen levensweg met betrokkenheid jouw natuurlijke pad helpen vinden om tot de kern van jezelf te komen en je te laten worden wie je bent!

Sinds 1983 werk ik vanuit lichaamsgerichte benaderingen met mensen in veranderingsprocessen, waarbij angsten vaak een rol spelen. Ik ga uit van de wijsheid van ieders lichaam, als instrument om tot een natuurlijke balans te komen. Ik help je graag naar de taal van het lichaam te luisteren en deze te verstaan.


Kabelbodyhealing

Marga Kabel

Grimbergenstraat 32
1066 JT Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

    CAT
Emotioneel LichaamsWerk  'wortels en Vleugels'