Bio release cursus

Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie
Amsterdam

Merk je dat je uitdagende dingen uit de weg gaat en je adem inhoudt?  Merk je dat nabijheid je zenuwachtig maakt en je lichaam zich terug trekt? Merkt je je vervreemd voelt van je omgeving of jezelf en je niet lekker in je vel zit?? Merkt je dat j

Bio Release cursus

  • Merk je dat je uitdagende dingen uit de weg gaat en je adem inhoudt? 
  • Merk je dat nabijheid je zenuwachtig maakt en je lichaam zich terug trekt?
  • Merkt je je vervreemd voelt van je omgeving of jezelf en je niet lekker in je vel zit??
  • Merkt je dat je net te vaak onder druk staat en niet meer kan stoppen?

Ga te raden in je lichaam!! Ontdek hoe je lichaamsbewustzijn kan verruimen. Ervaar aan de lijve waar je grond en kracht in kan vinden. Ontdek wat je lichaam je te melden heeft in de Bio Release cursus!

Werkwijze

Door middel van Bio Release oefeningen; massage, meditatie, visualisatie, dans en spel, verruimen we lichaamsbewustzijn. Vanuit het hier en nu, met aandacht en vanuit acceptatie kijk je naar wat er speelt en welke oordelen je hebt. Je herkent wat tot ontplooiing wil komen en wat daarvoor nodig is.

De kracht van de aanraking

Een aandachtige aanraking is van vitaal belang: er spreekt toestemming en acceptatie uit. Aanraking verdiept het contact met je innerlijke wereld en de verbinding met de ander. Handen zeggen meer dan honderd woorden.

Vijf avonden

Op een concrete en lichte wijze worden thema’s rondom stress, vitaliteit en bezieling ervaren. Dit legt elke avond de basis voor het oefenen van massages en we stemmen hier de theorie en de oefeningen op af. Je krijgt een helder cursusboek ter ondersteuning.

Trainer: Anna Ter Laak

Over Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie

Al meer dan 40 jaar staat het lichaam centraal in de Biodynamische psychologie. Gegrond in een lange traditie van lichaamsgericht psychotherapie en verfijnt door de nieuwste psycho-neurologische inzichten heeft het Biodynamische werk zich ontwikkeld tot een eerlijke en diepgaange benadering van heling en ontplooiing.

Het Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie organiseert:

  • een erkende opleiding
  • cursussen en trainingen
  • en individuele therapie
Zoek je in je persoonlijke of professionele leven verdieping, bezieling en vervulling?
Heb je je eenzijdig ontwikkeld in je mentale kwaliteiten en wil je ontwikkeling?
Heb je verlangen naar meer diepgaand contact, met jezelf of de ander?
 
Dan kan het NIB wellicht je iets nieuws bieden op jou pad.
Aandacht en aanwezigheid bij wat er in je lichaam gebeurt opent poorten naar zowel je potentie en liefde als naar de verwondingen en vervormingen. Via je lichaam leer je je remmende overtuigingen, ontkende emoties en sensaties omarmen en transformeren.
 

We werken met respect voor je eigen tempo en weerstand. Met kennis van de dynamiek van conflicten en verlangens. We hebben diep vertrouwen in de levensimpulsen en wijsheid van het lichaam. We werken vanuit een open hart en stevige grond. We nodigen je uit om dit bijzondere werk te leren kennen en je meer en meer te verbinden met je sprankelende zelf.

Welkom!

 

 


Nederlands Instituut voor Biodynamische Psychologie

NIB

Paramaribostraat 11
1058 Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Bio release cursus