Levenstherapie en Soundhealing

Christel Mijers
Amsterdam

Unieke combinatie van spirituele coaching en soundhealing

Vanuit mijn praktijk aan huis werk ik met cliënten die op een bepaald vlak in hun leven ergens tegen aan lopen of vast zitten, en hier graag onder begeleiding mee aan de slag willen. Dit kan te maken hebben met stress op het werk of in het privéleven door bijvoorbeeld een burn-out, een echtscheiding, een rouwproces of opgroeiende kinderen. Ook een psychische of lichamelijke (chronische) klacht kan aanleiding zijn om een traject bij mij te starten. Denk daarbij onder andere aan depressie, eetproblemen, migraine, psoriasis, auto-immuunziektes. Ik kijk holistisch naar je fysieke lichaam, je geest, je emoties en je energie stromen. Deze werken allemaal samen en maken jou tot wie je nu bent. Waar werken deze delen van jou goed samen, en waar verloopt dit proces wat minder soepel? Welke belemmerende patronen zie je terugkeren in je leven, en hoe ga je die doorbreken? Hoe kom jij weer in je kracht?  Wat wil je lichaam je eigenlijk vertellen met die pijn of klacht? En hoe ga je daar vervolgens mee aan de slag? Middels een mooie en zeer effectieve combinatie van coaching, counseling en soundhealing kan ik je helpen om de volgende stap(pen) te zetten in jouw proces. Ook gebruik ik visualisatie en meditatie technieken gebaseerd op het nonduale gedachtegoed van het boeddhisme (Dzogchen) en hindoeïsme (Advaita-Vedanta).
In de sessies gebruik ik mijn Nepalese klankschalen en andere instrumenten, waaronder een prachtige gong. Dit zijn krachtige instrumenten die diepe heling kunnen bewerkstelligen. Ik ontmoet je graag

Over Christel Mijers

Zolang ik het me kan heugen ben ik altijd enorm nieuwsgierig geweest naar de levensverhalen van anderen. Wat heb je meegemaakt? Wat heeft jou gevormd tot wie je nu bent?"What makes you tick?" oftewel: "Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?" Deze vraag heb ik heel vaak gesteld aan de mensen die op mijn pad kwamen. En dat doe ik nog steeds. Niet in de minste plaats omdat ik zelf lang zoekende was naar mijn passie en mijn talenten. En hoe ik daar vervolgens ook mijn brood mee zou kunnen verdienen. In 2015 kwam de realisatie dat bovenop mijn grote passie voor de muziek van Prince en high fashion make-up, mijn hart ligt bij het veld van medemenselijkheid en compassie. En ook begon het me te dagen dat mijn aangeboren intuïtie en fijngevoeligheid, gecombineerd met mijn nieuwsgierigheid en sterke luistervaardigheid, waardevolle talenten waren die mij veel mogelijkheden zouden bieden als ik me zou omscholen tot coach/therapeut.In 2020 heb ik de vijfjarige opleiding tot levenstherapeut met succes afgerond bij School of Life, instituut voor levenstherapie.
Vervolgens heb ik in 2021 de eenjarige opleiding Nonduale Coaching en Therapie gedaan bij Art of Life, het centrum voor non-duale bewustzijnsontwikkeling van Alexander Zöllner.Ik loop graag een tijdje met je op en zet mijn passie voor compassie graag in om jou weer te laten verbinden met je inner spark. Zullen we samen je vuurtje gaan opstoken?


Christel Mijers Soundhealing

Christel Mijers

Johannes Verhulststraat 71
1071 MT Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Levenstherapie en Soundhealing