Body-Mind-Energy

Magnetic Health
Amsterdam

De massages die ik geef verschillen van de meest gangbare door mijn holistische benadering. Ik analyseer verschillende factoren zoals je houding, hobby’s, energieblokkades en beroep om je zo te helpen begrijpen wat de oorzaak is van je pijn.

De meest bekende reden voor een massage is ontspanning maar een massage kan (bijvoorbeeld) ook helend werken of onderdeel zijn van een detox-programma. De massages die ik geef verschillen van de meest gangbare door mijn holistische benadering. Ik analyseer verschillende factoren zoals je houding, hobby’s, energieblokkades en beroep om je zo te helpen begrijpen wat de oorzaak is van je pijn. Eventueel kan ik ook een postuur-, stretch- of krachtprogramma toevoegen om te voorkomen dat de pijn terugkomt.

Als fysiotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in orthopedie en reumatologie. Elke massage die ik geef is uniek en op maat gemaakt. Ik werk op je lichaam met hot stones, doe deep tissue massages, sport- en bindweefselmassages en behandelingen die gericht zijn op littekenweefsel, vermindering cellulitis en lymfedrainage.

Over Magnetic Health

Mijn doel is om de mentale, fysieke en energetische aspecten te begrijpen die gezondheid beïnvloeden en hoe ik jou daarmee weer in balans kan krijgen.

Ik ben Portugees. Ik ben afgestudeerd als  fysiotherapeut, heb veel specifieke trainingen gevolgd maar op mijn zesentwintigste werd er kanker bij mij geconstateerd. Deze ingrijpende gebeurtenis zette mijn leven op zijn kop en maakte een luide roeping in mijn hart hoorbaar. Deze roep zou mij verder leiden dan de antwoorden zoals bekend in de reguliere geneeskunde. Uiteindelijk kwam ik uit bij de relatie tussen het menselijke lichaam, geest en energie. Ik ben gaan werken met energetische geneesmethodes zoals Reconnective Healing, Kinesiologie, Biomagnetische therapie en Pranic Healing. Mijn doel is om uw gezondheid en uw lichaam, geest en energie te respecteren. Daarom maak ik bij alle behandelingen gebruik van kinesiologie om te weten wat het juiste behandelprotocol is. Hoe kan ik processen faciliteren en deblokkeren zodat jouw lichaam zichzelf afstoot, zodat ik weer in balans kan komen.


Magnetic Health

Diana Bezugo

Phytagorastraat 29B
1098 Amsterdam

Body-Mind-Energy