Quantum Light Breath meditatie en Chakra ademmeditatie

Clarity voor jou!
Amsterdam

De Quantum Light Breath en de Chakra meditatie zijn beiden ademmeditaties. Ze brengen je in dit moment met alles wat er is. Ze brengen je ontspanning, rust, concentratievermogen en energie.

In de Quantum Light Breath meditatie krijg je de kans om elke emotie, elk gevoel dat er op dat moment is, te laten gaan en zo in contact te komen met de werkelijkheid van dit moment. De werkelijkheid van wie jij bent, als je ontdaan bent van al die emoties en gedachten die je altijd maar ‘dwars’ zitten. De Quantum Ligth Breath is een diepe ademmeditatie die je bevrijdt en in het hier en nu  brengt. De meditatie wordt gedaan op intense muziek. We mediteren op een CD van Jeru Kabbal of van Taetske Kleijn.

Velen ervaren aan het einde van de Quantum Light Breath meditatie een soort ‘bliss’, een staat van gelukzaligheid, rust of ontspanning die ze in het gewone leven zelden ervaren. Een staat waarin je in contact staat met je Hogere Zelf en het bestaan.

De chakra ademmeditatie komt uit de soefitraditie. In de meditatie leer je ademen naar de verschillende energieknooppunten. Dit is in het begin natuurlijk best een beetje zoeken, maar het is geen probleem om naar een groter gebied te ademen. Je ademt eigenlijk mee met een groep soefimonniken, die er ook een passend geluid bij maken (via een CD). Het is een wat rauwere mannelijke meditatie. Als de drie ademrondes klaar zijn, zit je een tijdje stil in dezelfde houding en voel je de energie door je lichaam stromen. Alles is losgemaakt en kan weer vrijelijk stromen. Na zo’n chakra ademmeditatie sta je weer vol energie in het leven!

Over Clarity voor jou!


Clarity voor jou!

Hanneke Sloof

Tuinbouwstraat 88
1097 XZ Amsterdam

Quantum Light Breath meditatie en Chakra ademmeditatie

Wat doe ik nog meer?

05feb
Cursus
Workshop Natuurlijk Tuinieren: met de natuur mee i.p.v. ertegenin
Amsterdam
Save the planet en begin in je eigen tuin! Natuurlijk Tuinieren houdt rekening met de gezondheid van tuin, aarde, dieren, planten en de mens. Je krijgt er een tuin vol leven voor terug, waar je heerlijk in kunt vertoeven en genieten.
Coaching - Lifecoaching
Onderzoek wat je blokkeert om te bloeien en gelukkig te zijn. Laat overtuigingen los.
Amsterdam
Oude onbewuste patronen staan je vaak in de weg om voluit van het leven te genieten en van het moment. In individuele clatitysessies werken we aan ontspanning op een diep niveau en acceptatie, zodat verandering van binnenuit kan plaatsvinden.
Zelfrealisatie
Driedaagse clarityworkshop 'De Groene Draak en de Vierjarige'
Amsterdam
We kijken in deze driedaagse claritytraining naar waar je onbewuste patronen vandaan komen en hoe je hier helderheid en verandering in aan kunt brengen. Je krijgt inzicht in jezelf, je onbewuste patronen en het moment, het enige dat er werkelijk is.
17feb
Cursus
Ademmeditatie cursus
Amsterdam
In deze cursus doen we een diepe intense ademmeditatie op muziek, de Quantum Light Breath, die opent je voor het hier en nu. Ontspanning, rust, bliss zijn het resultaat.
16mrt
Cursus
De Groene Draak en de Vierjarige - introductieworkshop in het Clarity Proces
Amsterdam
Leef lichter en intenser! Maak kennis met het Clarity Proces van Jeru Kabbal en ontdek wie je werkelijk bent. Leer wat het onbewuste is, hoe het nog je leven beïnvloed en maak de keuze hoe je NU wilt leven.
Natuur, Tuin en Landschap
Ecologisch tuinieren 'Met de natuur mee!'
Amsterdam
Wil je leren natuurlijk te tuinieren en jouw balkon/tuin een levende plek vol gezoem, getwitter en gefluister te maken, kom dan naar een beginnersworkshop. Veel aandacht voor het aantrekken van bijen en insecten.