Ecologisch tuinieren 'Met de natuur mee!'

Clarity for you
Amsterdam

Wil je leren natuurlijk te tuinieren en jouw balkon/tuin een levende plek vol gezoem, getwitter en gefluister te maken, kom dan naar een beginnersworkshop. Veel aandacht voor het aantrekken van bijen en insecten.

Hoe kun je mét de natuur mee tuinieren in plaats van ertegen in? Go with the flow instead of against it. Dus geen slakkenkorrels, maar ‘welke planten kan ik houden als ik veel slakken heb’. Al het leven heeft een plek in natuurlijk tuinieren. En een functie. Slakken, om maar bij dit voorbeeld te blijven, zijn de opruimers van je tuin. Ligt er iets vies, binnen een dag is het weg. In deze workshop ook ruim aandacht voor andere dieren in je tuin. Hoe trek je bijen, vogels, egeltjes, salamanders, kikkers, libelles, spinnetjes en andere insekten aan? En natuurlijk is er aandacht voor hoe je luizen en slakken op een natuurlijke manier zou kunnen bestrijden ;o) Er is een beginnerscursus voor mensen met een tuin of met een balkon.

Over Clarity for you


Clarity for you

Hanneke Sloof

Tuinbouwstraat 88
1097 XZ Amsterdam

Ecologisch tuinieren Met de natuur mee!

Wat doe ik nog meer?

05feb
Cursus
Workshop Natuurlijk Tuinieren: met de natuur mee i.p.v. ertegenin
Amsterdam
Save the planet en begin in je eigen tuin! Natuurlijk Tuinieren houdt rekening met de gezondheid van tuin, aarde, dieren, planten en de mens. Je krijgt er een tuin vol leven voor terug, waar je heerlijk in kunt vertoeven en genieten.
16mrt
Cursus
De Groene Draak en de Vierjarige - introductieworkshop in het Clarity Proces
Amsterdam
Leef lichter en intenser! Maak kennis met het Clarity Proces van Jeru Kabbal en ontdek wie je werkelijk bent. Leer wat het onbewuste is, hoe het nog je leven beïnvloed en maak de keuze hoe je NU wilt leven.
Meditatie
Quantum Light Breath meditatie en Chakra ademmeditatie
Amsterdam
De Quantum Light Breath en de Chakra meditatie zijn beiden ademmeditaties. Ze brengen je in dit moment met alles wat er is. Ze brengen je ontspanning, rust, concentratievermogen en energie.
17feb
Cursus
Ademmeditatie cursus
Amsterdam
In deze cursus doen we een diepe intense ademmeditatie op muziek, de Quantum Light Breath, die opent je voor het hier en nu. Ontspanning, rust, bliss zijn het resultaat.
Coaching - Lifecoaching
Onderzoek wat je blokkeert om te bloeien en gelukkig te zijn. Laat overtuigingen los.
Amsterdam
Oude onbewuste patronen staan je vaak in de weg om voluit van het leven te genieten en van het moment. In individuele clatitysessies werken we aan ontspanning op een diep niveau en acceptatie, zodat verandering van binnenuit kan plaatsvinden.
Zelfrealisatie
Driedaagse clarityworkshop 'De Groene Draak en de Vierjarige'
Amsterdam
We kijken in deze driedaagse claritytraining naar waar je onbewuste patronen vandaan komen en hoe je hier helderheid en verandering in aan kunt brengen. Je krijgt inzicht in jezelf, je onbewuste patronen en het moment, het enige dat er werkelijk is.