Fit & focus met ketonen

Optimal Braintraining Amsterdam -Voor een leuker en lichter leve
Amsterdam

Wat als een eenvoudig dagelijks drankje je kan helpen eindeloos veel energie en focus te ervaren. Gewicht te verliezen. Beter te slapen. Lekker in je vel te komen. Eetrust te ervaren door stabiele bloedsuikers. Zou je daar dan meer van willen weten?

Wat als een eenvoudig dagelijks drankje je kan helpen eindeloos veel energie en focus te ervaren. Gewicht te verliezen. Beter te slapen. Lekker in je vel te komen. Eetrust te ervaren door stabiele bloedsuikers. Zou je daar dan meer van willen weten? Zo'n drankje bestaat! Wil jij ook een leuker en lichter leven, je ambities waar maken, groeien op elk niveau: fysiek sterk, emotioneel in balans, mentaal krachtig en financieel gezond?

Welke ambitie je ook hebt, ik help je die te realiseren. 

Hoe kan dat met een eenvoudig drankje? Onze cellen hebben brandstof nodig om hun werk te doen. Deze brandstof (energie productie) kan je lichaam halen uit koolhydraten (glucose) of uit vetten.

Ketonen - Moleculen van hoop Ketonen vormen de ideale brandstof voor al je cellen in je lijf. Ze produceren 30% meer energie dan de glucose die je uit koolhydraten haalt. Al je cellen krijgen een energieboost als je in ketose bent. Ketonen optimaliseren je hersenactiviteit, spierkwaliteit, hormonenhuishouding, bloedsuikerspiegel en zo veel meer. Speciaal je spieren en hersenen functioneren optimaal op deze brandstof. Omdat elke cel, tot in de mitochondria van ketonen wordt voorzien en daar effectieve brandstof van maakt, worden ketonen ook wel de 'moleculen van hoop' genoemd. Waarom? Omdat door de grotere energieproductie elke cel zijn actieve werk kan verrichten. Klachten kunnen reduceren, je ervaart meer energie, helderheid en focus.

Drinkketonen - geen dieet meer nodig om in ketose te raken
Sinds 2016 zijn er drinkketonen op de markt. Natuurlijke, lichaamsidientieke ketonen in de vorm van een limonade. Daarmee voeg je ketonen toe aan je lichaam. Binnen een uur na inname bevinden de ketonen zich in je bloed en kunnen ze hun geweldige werk gaan doen tot op celniveau. 

Over Optimal Braintraining Amsterdam -Voor een leuker en lichter leve

Mijn naam: Marijke van Dellen. Ik had mijn eigen praktijk waarin ik mensen hielp meer energie te ervaren door middel van NeurOptimal breintraining. En het is echt hád. Want door corona heb ik van de ene op de andere dag mijn praktijk, waarin ik 20 jaar lang met hart en ziel heb gewerkt, moeten stoppen.

Ik heb twee weken bij de pakken neer gezeten. Een rouwproces, verdriet, boosheid..... Ik was, kort gezegd, even helemaal uit het lood. Alles liep lekker en dan ineens BOOM. PLOF, UIT. 

Echter, ik ben een ambitieus iemand. Of het nu gaat om het neerzetten van mijn eigen bedrijf, het bereiken van een gezond gewicht (-/- 25 en counting) of het overwinnen van een ernstige ziekte.  Ik ga overal vól voor, met resultaat. Ik heb zelf vele uitgebreide opleidingen gevolgd op het gebied van breintraining, therapie, natuurgeneeskunde en voeding, psychosociale- en medische basiskennis. Dat gooi ik natuurlijk niet zomaar weg. 

Na twee weken bevroren te zijn geweest begon ik weer te leven. Mijn eigen doelen realsieren en anderen helpen dat ook te doen. Dat was en is nog steeds mijn drijfveer. Door stilletjes in huis te blijven zitten gaat dat natuurlijk niet lukken.

Ik zocht naar iets dat een zelfde soort effect heeft op het brein als mijn breintraining. En dat vond ik bij de exogene drinkketonen. Wow, wat een krachtig suppelement! Na een maand er zelf mee aan de gang gegaan te zijn begon ik een eindeloze, stabiel aanwezige energie te ervaren en de gehele dag door een super focus. Wat voor mij persoonlijk ook heel belangrijk was en is: eetrust. Niet elke uur de behoefte hebben om wat te eten, omdat  de ketonen mijn bloedsuiker stabiliseren.  En ik begon, omdat ik geen honger meer voelde en toch genoeg energie had, meer te bewegen, te sporten (krachttraining, yoga en zwemmen) en af te vallen. Ketonen zorgen ook voor de opbouw van spieren. En dat op mijn 67ste!

Bij nader onderzoek bleek het bedrijf dat deze drinkketonen op de markt brengt ook nog eens een super flexibele, moderne en gedreven community marketing organisatie te zijn. Ik voelde me daar direct bij thuis en heb mij als parnter aangesloten. Met als doel zo veel mogelijk mensen te helpen hun eigen doelen te bereiken. Of dat nu gaat om je eigen gezondheid of die van je gezin, gewichtsbeheersing, vergroting van energie en focus, beter slapen, betere sportprestaties of financieel gezonde vooruitzichten. 

Dit hele eenvoudige, dagelijkse drankje kan je daar enorm bij helpen! 


Eindeloze energie en focus. Afvallen. Goed slapen. Optimisme. Eetrust.

Marijke van Dellen

R.J.H. Fortuynstraat 163
1019 WK Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Fit & focus met ketonen