Mahatma Coach & Trainer™

SoulCoach
Zandvoort

Als Mahatma Coach & Trainer™ heb ik de intentie om mensen weer volledig in hun kracht te zetten, vanuit liefde en verbinding met zichzelf zodat ze bewuster, krachtiger en positiever in het leven staan. 

Mijn levensveranderende reis wil ik graag delen met mensen, zodat de ware kracht van bewustzijn en bevrijding van innerlijke beperkingen ervaren kan worden. Ik loop het pad van innerlijk meesterschap, ascensie en zelfrealisatie, waarbij ik mijn transformatie processen, spirituele- en bewustzijnsontwikkeling combineer met ruim 20 jaar corporate ervaring in het bedrijfsleven. Als Mahatma Coach & Trainer™ heb ik de intentie om mensen weer volledig in hun kracht te zetten, vanuit liefde en verbinding met zichzelf zodat ze bewuster, krachtiger en positiever in het leven staan. 

Over SoulCoach

Na een diepe burnout in 2014 ben ik een reis begonnen om mezelf te helen, een reis in spiritualiteit en bewustzijn. De kennis en ervaringen die ik heb opgedaan in deze reis wil ik graag delen met andere mensen. Mijn trainingen heb ik gevolgd bij One Consciousness Academy, een nieuwetijds academie gericht op de evolutionaire ontwikkeling van het menselijk bewustzijn. In de afgelopen jaren heb ik alle trainingen gevolgd, variërend van ascensie trainingen, Golden Age Teachings (een bijzonder traject van het Aquarius tijdperk met nieuwe leringen over deze bijzondere tijd van ontwaking en hoe jij hier in kan staan), Inner Mastery (mediumschap) tot werken met de voorouders. De basis is de Mahatma Avatar van Synthese, de hoogst beschikbare energie momenteel op aarde, rechtstreeks verbonden met de bron. De Mahatma energie vertegenwoordigt het volledige spectrum, alle stralen van de bron die verbonden zijn met de opgestegen meesters. Vanuit de Source Consciousness werk ik ook met het verwijderen van (kern)overtuigingen, hiervoor bied ik een bijzonder coachings traject van 6 maanden aan die daadwerkelijke impact maakt.

Mijn intentie is  om jou op het pad van meesterschap, diepe transformatie en bewustwording te begeleiden zodat je volledig in je kracht komt te staan.

 


SoulCoach

Thamar Karpes

Swaluestraat 29A
2042 KA Zandvoort

Mahatma Coach & Trainer™