Introcursus Body & Mind

Esoterra Opleidingen
Amsterdam

In de introcursus Body & Mind ontdek je de verbinding tussen lichaam en geest. Je ervaart hoe elk onderdeel van je lichaam een voelend en energetisch vermogen heeft. Je leert hoe je uit je hoofd komt en weer verbinding maakt met je lichaam.

Introcursus Body & Mind

In de introcursus Body & Mind ontdek je de verbinding tussen lichaam en geest. Je ervaart hoe elk onderdeel van je lichaam een voelend en energetisch vermogen heeft.

We zijn als voelers geboren en tot denkers gemaakt. Het contact met ons lichaam verliezen we daardoor en we gaan in ‘ons hoofd zitten’ zoals dat heet. In deze cursus leer je hoe je uit je hoofd komt en weer verbinding maakt met je lichaam en hoe je dat ook aan anderen kunt leren.
Je leert hoe lichaam en geest samenwerken en elkaar beïnvloeden en je ontdekt twee unieke manieren om naar het lichaam te kijken: de haptonomie en energetisch lichaamswerk.
In de cursus ervaar je deze twee methodieken aan den lijve en leer je van elke methodiek enkele basisuitgangspunten.

De introcursus Body & Mind kent een uitgebreid vervolg als je interesse wordt gewekt: de Opleiding BodyMind Coach.
Is het iets voor jou? Of wil je dat ontdekken? Kom het ervaren.

Over Esoterra Opleidingen

Over Esoterra Opleidingen

Esoterra is opgericht in 1998 met het aanbieden van korte cursussen. In 2010 startte de geaccrediteerde opleiding massagetherapeut en in 2022 de opleidingen bodymind coach, lichaamsgericht therapeut, voetreflexologie en fasciatherapeut. Naast de opleidingen bieden we ook cursussen aan op verschillende niveaus op het gebied van lichaamswerk en massage.

Wij zijn ervan overtuigd dat je lichaam in deze tijden hét medium is om bewuster te worden van je zelf, je klachten, gevoelens en ervaringen. In ons lesaanbod bieden we je de handvatten om dit professioneel te begeleiden. Vanuit contact, vanuit jezelf.

Bij Esoterra leer je jezelf ontwikkelen tot (zorg)professional die vanuit een combinatie van kennis eigen gevoel en afstemming, invulling kan geven aan het vak. Geen voorgekauwde protocollen volgen maar vanuit jezelf contact maken met je client tegenover je. En er op vertrouwen dat je met jouw inzicht, kennis en ervaring biedt wat op dat moment nodig is.

We bieden opleidingen aan in Amsterdam en in Bilthoven.

Kijk voor meer informatie op onze website: esoterra


Esoterra

Wingerdweg 32
1031 CA Amsterdam

Lid van beroepsvereniging

Introcursus Body & Mind