De kunst is Raak!

Klik hier voor Facebook-video


In deze tijden van social distancing mogen we elkaar al tijden niet meer knuffelen… Gelukkig heeft de kunst ons omhelsd en loodst ze ons door deze crisis met haar beelden, verhalen en klanken. Tijdens de semi-lockdown lazen we boeken en dichtbundels, luisterden we muziek en podcasts, keken we 100 films, deden we een online danscursus, zagen we nieuwe dingen in dat schilderij aan de muur…

De kunst knuffelt je, zelfs in crisistijd. Knuffel je terug?

Hoe knuffel je de  kunst?

Denk eens goed na; je favoriete band, die bijzondere performer, die geestige comedian, de betoverende danseres, dat leuke theater in jouw buurt… hoe gaat het met hen?
Misschien hebben ze iets voor je gemaakt in deze periode en kun je dat van hen kopen om zo hen en jezelf een groot plezier te doen. Of misschien kun je ze op een andere manier steunen zodat ze je kunnen blijven omhelzen en omringen met hun creativiteit, ook in deze veranderende tijden. Laat de liefde stromen, van de kunst naar jou en weer terug.


concept: Coen Aerts
Mr Vibes, als Kunst die je omhelst: Coen Aerts
Artie Love, als speaker en de liefde van de kunst: Margje van Weerden
Sanitizer: Erich Berghammer
spoken word: Margje van Weerden
Camera 1: Olaf Bastiaansen
Camera 2 en editor: Maxim Sakovich

Margje van Weerden

Margje is een veelzijdige creatieve ondernemer en werkt als jurist, docent, performer en coach. Dans is haar goeroe, die steeds begeleidt in persoonlijke ontwikkeling. Yoga bracht haar weer in haar lijf, salsa geeft levensvreugde, burlesque vormt een sensuele, vrouwelijke uitlaatklep in een mannenwereld en kizomba leert veel over flow, connectie en overgave.

Ze zocht een methode om aan anderen over te brengen wat dans voor je kan doen. Deze ontdekte ze in de opleiding danscoaching, die ze afrondde in juli 2018. Nu geeft Margje individuele sessies en groepslessen in het prachtige theater De Cameleon in Amsterdam. Wees welkom.

Over Margje van Weerden