Zuiver Geluk Conceptstudio | Amsterdam

Zuiver Geluk biedt alles voor een lifestyle met meer geluk, rust, energie en overvloed!

In het hartje van de Jordaan vind je de Zuiver Geluk Conceptstudio met allerlei mooie ‘spiritual gifts’ zoals klankschalen, stenen en mineralen, wierook, kaarsen en nog veel meer.
Ook hebben we tarotkaarten, boeken en kaarten.
En een ruim assortiment yoga- en meditatie-artikelen en een grote collectie barefootschoenen.

Naast de verkoop van veel unieke body-mind-soul-producten zijn er dagelijks professionals aanwezig voor het geven van wisselende walk-in zoals massage, healing, reading, tarot of astrologie.

Ga met nieuwe inzichten, meer energie of een mooi kado de winkel weer uit!

Elke dag is er wat anders!
Loop gerust eens binnen voor nieuwe energie.

Openingstijden:
Maandag t/m zaterdag: 11.00 – 18.00 uur
Zondag: gesloten

Over Ria en Marja Borst | Amsterdam

Ria en Marja Borst zijn al meer dan 50 jaar zussen en werken samen aan Zuiver Geluk. Zuiver Geluk is in 2014 opgericht door hen en naast een communty voor professionals heeft Zuiver Geluk een webwinkel en twee winkels, waarvan één in Amsterdam. Het oorspronkelijke idee komt van Ria. Marja houdt zich vooralsnog bezig met de acquisitie. Allebei hebben ze een professionele achtergrond waar ze gebruik van kunnen maken en allebei hebben ze een persoonlijk levensmotto wat samenkomt in Zuiver Geluk.

Ria is van jongs af aan gefascineerd door alles wat zich achter de zichtbare werkelijkheid bevindt. Dit resulteerde in een levenslange zoektocht, zowel professioneel als persoonlijk. Professioneel heeft ze zich ontwikkeld in fysiotherapie, haptonomie, astrologie en organisatiekunde. En dit in de praktijk gebracht als persoonlijk coach, workshopleider, eigenaar van een inspirerende vergaderlocatie, adviseur en innovator. Persoonlijk heeft ze vele soorten therapie, coaching en begeleiding ervaren en is in het leven ook het nodige tegengekomen. Nu werkt ze als seniorcoach, adviseur, organisator en innovator in het bedrijfsleven. Ze heeft een 6e zintuig voor toegevoegde waarde en ongebruikt kapitaal in mensen en organisaties en streeft naar een symbiose tussen hard en zacht.

Bij Marja loopt coaching van gezinnen, jongeren en teams als een rode draad door haar leven. Na haar opleiding HBO-J (nu SPH) heeft ze lange tijd in de (jeugd)hulpverlening en maatschappelijke opvang gewerkt. Ze is zich altijd blijven ontwikkelen met het volgen van opledingen, cursussen en workshops. Inmiddels heeft ze de master opleiding voor TriA wandelcoach afgerond en coacht ze al wandelend cliënten. Haar visie dat ieder mens uniek is en veel kwaliteiten in zich heeft, neemt ze mee in haar werk en in haar coachingstrajecten. Deze visie is haar persoonlijke levenswijze geworden.

Zuiver Geluk conceptstudio Amsterdam
Ria en Marja Borst

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam