Waar ontmoet jij gelijkgezinden die ook interesse hebben in bewustwording? | Amsterdam

Heb jij interesse in bewustwording en zou je graag willen weten waar je heen kan gaan in Amsterdam om gelijkgezinden tegen te komen die deze interesse delen. Met mijn gecombineerde passie voor gebouwen en bewustwording heb ik deze plekken op de kaart gezet met behulp van een Google-kaart. Kijk maar eens op de bijgevoegde website in de rechter kolom. De kaart bestaat uit centra voor persoonlijke ontwikkeling, plekken waar je kan eten, drinken en uitgaan, de biologische supermarkten, yoga studio's en andere instituten. Voor interesse in duurzaamheid, wat ook met bewustwording te maken heeft, verwijzen ik graag door naar de kaart op de site van stedenintransitie/amsterdam.

Voorbeelden van bijvoorbeeld de Centra waar veel gelijkgezinden samenkomen zijn (a) Club Lite, Centrum De Roos, de Buurtboerderij, La Verna en het Therapeutisch Activiteiten Centrum Amsterdam in West, (b) The School of Life en De Bewustzijn School in Zuid, (c) Pakhuis de Zwijger, Odessa, De Nieuwe Yogaschool en The Conscious Club in het Centrum en (d) het Mirror Centre en De Ruimte in Oost.

Over Robert Zwier | Amsterdam

Als afgestudeerd Econometrist heb ik jaren gewerkt als verkeers- en vervoersmodellenman bij verschillende instanties en als actuarieel rekentechneut in de financiële dienstverlening.

Mijn interesse in bewustwording is in 20gestart door fricties op mijn werk en een lange relatie die uitging. Ik ben mijzelf toen existentiële vragen gaan stellen en de wereld in gedoken van de persoonlijke ontwikkeling. Het begon met een fanclubje van Willem de Ridder, Lichaamswerk bij Prasada en dansen bij Nataraj.

Naast mijn werk werkte ik als masseur, als locatiemanager, als evenementenorganisator en met verstandelijk gehandicapten. Ook kon ik mij vroeger druk maken om maatschappelijke misstanden. Dat heeft begin 2014 geresulteerd in de focus op één misstand, namelijk de straling die komt kijken bij gebruik van draadloze apparatuur zoals Wi-Fi, mobiel, GSM-masten en digitale huistelefoons. Daar heb ik kennis van en kan mensen helpen daar op een bewustere en gezondere manier mee om te gaan.

In de 10 jaar dat ik nu geïnteresseerd ben in persoonlijk groei, heb ik ontdekt dat er eigenlijk maar één "antwoord" is en dat is (zelf)Liefde, het ontdekken wie je in wezen bent, en dat is Liefde. Ik breng dan ook graag mijn Liefde, warmte, licht, helderheid, humor, touch, tederheid en speelsheid in het leven.

Bewust Amsterdam (lokaties)
Robert Zwier

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam