Voor ondernemers die zichtbaar willen worden en meer naar buiten willen treden. | Amsterdam

Leer zichtbaar maken wat uniek is aan jou als mens en aan jouw diensten. Krijg inzicht in jouw onderscheidende vermogen en laat dit overal waar je te zien bent terugkomen. Op je social media, je website, flyers en bij het netwerken.

Ik ben Brenda Serrée van Branding Diva. Als personal brandingcoach en huisstijl ontwerper leer ik je anders naar je presentatie te kijken en adviseer over waar je verbeteringen kunt treffen om meer verbinding met je ideale klant te krijgen. Zo ga je met zelfvertrouwen en plezier naar je next level in je ondernemerschap. Of het nu gaat om de kleuren die je overal laat terugkomen, lettertypen, woordgebruik, (blog-)onderwerpen..., laten we er samen doorheen lopen. Zodat jij helderheid en focus hebt voor je online en offline activiteiten en zo jouw klanten beter bereikt. Je workshops en sessies zijn sneller vol, omdat klanten beseffen dat ze bij jou op het juiste adres zijn! 

Ik geef 1-op-1 personal branding adviesgespekken, organiseer co-events rond branding en zichtbaarheid zoals een smartphone videotraining én ontwerp huisstijlen voor (bewuste) ondernemers met ambitie.

Vraag de gratis minicursus personal branding | define your brand aan om te starten met het verhelderen van je doelgroep, missie en onderscheidend vermogen. Natuurlijk doe ik dit met liefde samen met jou in een individueel personal branding adviesgesprek of tijdens de intake voor jouw nieuwe huisstijl. Tot 31 december ontvang je de online Inspiratiecursus 'Jij als inspiratiebron' t.w.v. 197 euro cadeau bij je nieuwe huisstijlontwerp.

Hartelijke groet, Brenda Serrée 

Over Brenda Serrée | Amsterdam

  • Merk je dat mensen niet snappen wat je doet?
  • Twijfel je of jouw website en social media profielen goed overkomen?
  • Ben je niet of nauwelijks actief op social media?

Om op te vallen bij je doelgroep en nieuwe klanten aan te trekken is een authentieke, professionele branding een must. Het helpt je om je trots te voelen op je bedrijf én om je te onderscheiden van andere ondernemers. Daarbij is een actieve deelname op social media van belang om opgemerkt te worden.

Als personal brandingcoach & ontwerper help ik je om in alles wat je laat zien uit te stralen wie jij bent zodat je een dieper contact krijgt met mensen en zij het leuk vinden om je te volgen. Als jij duidelijk bent in wat je doet en een Inspiratiebron wordt voor je doelgroep zullen meer mensen zich in jouw verhaal herkennen en zich met jou verbinden.

Ik vind het belangrijk om vanuit verbinding met mijn doelgroep te denken, écht contact te maken. Daarom ben ik altijd dingen aan het fine tunen: klopt dit nog met wie ik nu ben, waar ik voor sta, is het helder voor mijn klant? Vanuit die verbinding help ik jou ook en zet ik mijn kennis en ervaring in om jou te helpen.

Wil jij jezelf authentiek, professioneel en onderscheidend presenteren? Wil je nieuwe klanten, meer waardering en meer plezier? Vraag mijn gratis brandingscan aan en ik geef je alvast 3 waardevolle tips.

Hartelijke groet, Brenda Serrée | Branding Diva

Acupunctuur Ademtherapie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Dans & Beweging Dieren Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinesiologie Kunstzinnige therapie Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Ouderenzorg Psychosociale therapie Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie & EMDR Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief