Yashodara's cirkels van waarheid | Amsterdam

RealPlay voor geliefden en verliefden

RealPlay is een workshop voor geliefden en verliefden en gaat over de liefdesrelatie. Door samen te zijn, onstaat openheid, authenticiteit en herkenning. Zelfliefde, acceptatie en inzichten kunnen hierop volgen. Een nieuwe manier van contact maken is, samen zijn en horen en gehoord worden in het NU. Geen roleplay maar RealPlay, speels maar echt.

​'De workshops zijn interessant voor koppels die verdieping, persoonlijke groei en meer liefde willen in hun relatie.

In het bijzijn van andere koppels gaan we tijdens deze workshop met elkaar ervaren hoe het is om authentiek te zijn, te spreken vanuit waarheid en ruimte te maken voor dat wat gezegd en gehoord wil worden. De aanwezigheid van andere koppels zorgt voor openheid en herkenning.

 

De cirkels van Waarheid

De cirkels van waarheid zijn ontmoetingen voor groepen.  Het kunnen homogene of heterogene groepen zijn.​

Mijn verlangen is om te leven in een maatschappij die ingesteld is op het uitspreken van waarheid en het voelen van liefde waar het gaat om contact met (on)bekenden.

Maar hoe wordt dat realiteit? Stapje voor stapje begin ik bij mezelf en nodig ik jou uit mee te doen tijdens de cirkel van waarheid.

Wanneer je in een veilige setting leert en experimenteert hoe je dat kan doen, verandert er iets in je manier van zijn in de relatie met de ander. En zal je na verloop van tijd meer helderheid krijgen over het waarom van je handelen. Zelfkennis gevolgd door zelfacceptatie, zorgt automatisch voor kennis  en acceptatie van de ander. Oordelen verdwijnen.​

Hoe zou het zijn als je volledig open en eerlijk contact kan maken met je kinderen? Hoe zou het zijn om vanuit waarheid met je collega's te durven praten?

Tijdens 'de cirkels van Waarheid' ga je dat ervaren. Zie de bijeenkomsten als een omgeving waar je mag experimenteren in een veilig 'laboratorium'. 

Over Yashodara Landvreugd | Amsterdam

Mijn naam is Yashodara. Sommige mensen kennen me nog als Mailin Fleur Landvreugd.

De cirkels van waarheid zijn ontmoetingen voor groepen. Het kunnen homogene of heterogene groepen zijn.

Mijn verlangen is om te leven in een maatschappij die ingesteld is op het uitspreken van waarheid en het voelen van liefde waar het gaat om contact met (on)bekenden.

Maar hoe wordt dat realiteit? Stapje voor stapje begin ik bij mezelf en nodig ik jou uit mee te doen tijdens de cirkel van waarheid.

Wanneer je in een veilige setting leert en experimenteert hoe je dat kan doen, verandert er iets in je manier van zijn in de relatie met de ander. En zal je na verloop van tijd meer helderheid krijgen over het waarom van je handelen. Zelfkennis gevolgd door zelfacceptatie, zorgt automatisch voor kennis en acceptatie van de ander. Oordelen verdwijnen.

​Hoe zou het zijn als je volledig open en eerlijk contact kan maken met je kinderen?

Hoe zou het zijn om vanuit waarheid met je collega's te durven praten?

Tijdens 'de cirkels van Waarheid' ga je dat ervaren. Zie de bijeenkomsten als een omgeving waar je mag experimenteren in een veilig 'laboratorium'.

Mijn inspiratie kreeg ik uit het circlen, focussen en geweldloze communicatie. Mijn focus is Liefde & Waarheid en tijdens deze cirkels, wordt dat werkelijk voelbaar.

​​Ahee!

Mailin Fleur Landvreugd
Yashodara Landvreugd

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam