Biodanza Transformational Classes Amsterdam | Amsterdam

75% van de aandoeningen die ons onverkomen liggen niet in ons levenspad maar zijn simpelweg het gevolg van een slechte omgeving. We noemen ze wel 'welvaartsziektes'. Als we bewustzijn hierop ontwikkelen, dan kunnen we ons gaan richten op de werkelijke reden van ons bestaan, op het manifesteren van onze dromen, op het voltooien van onze zielenmissie. 

Samen met mijn eveneens zelfstandige partners inspireren wij mensen in lezingen, groepsessies en één op één gesprekken om werkelijk 100% verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid. Dit betekent heel in het kort dat zij uiteindelijk alle fysieke vervuilingen opruimen, verstoringen door straling en andere stress dagelijks compenseren en hun voeding optimaliseren en aanvullen.

Met een schoon en sterk lichaam kan bewustzijnsontwikkeling pas écht beginnen! Ik nodig je van harte uit om één van de publieke lezingen.    

Over Erwin van Lun | Amsterdam

Een vitaliteitscoach met een toekomstvisie!

In 2004 schreef ik na een tienjarige IT- en marketing carriere het boek 'Van Massamerk naar Mensmerk'. Het beschreef de toekomst van media, marketing en merken in 2015 en kreeg destijds een nominatie voor de marketing literatuur prijs. Nu, ruim 10 jaar na dato, komen alle voorspellingen één voor één uit.

Na enige jaren research voorspel ik nu dat in de toekomst mensen niet alleen 100% gezond kunnen worden (zonder medicijnen, implanten en 3d geprinte onderdelen kunnen leven), maar ook nog eens krachtig, vitaal én bewust de leeftijd van 100 kunnen bereiken. Gelukkiger dan ooit! Er ontstaat als gevolg een totaal andere maatschappij. Mijn inzichten groeien nog met de dag - ik word geinspireerd door honderden mensen om mij heen - en een nieuw boek over gezondheid zit dan ook in de pen.

Naast het delen van mijn toekomstvisie help ik, samen met anderen, om onze vernieuwende inzichten te delen zodat u nú al een substantiele gezondheidsverbetering zou kunnen realiseren.


Foto 1 Erwin van Lun Klik om te vergroten

Your Future Is Now!
Erwin van Lun


Professionals in de categorie Dans & Beweging

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Gestalttherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam