coordinator - netwerk van bewuste professionals | Amsterdam

Ben je een bewuste ondernemer en wil je zichtbaarder zijn? Wil je je graag aansluiten bij een netwerk van gelijkgestemde professionals? Als coördinator zet ik mijn marketingcommunicatie-kennis in voor Bewust Amsterdam.

Over Saskia Hansen | Amsterdam

Als ik iets ben, ben ik een mens.

En dat vind ik soms doodeng, maar is meestal levensecht.

Ik houd van mensen die ook mens durven zijn, met al hun plussen en minnen. Maar met respect voor andere mensen. Mensen die zich kwetsbaar op durven stellen. Niet omdat dat moet, maar als het kan. Mensen die leven vanuit een passie. Mensen die eerlijk zijn en zeggen wat ze ergens van vinden, op een constructieve manier. Soms met een sausje van humor. Kortom, ik ben dol op Amsterdammers :)

Mijn vak is marketing/communicatie

en ik hoop daarmee tot toegevoegde waarde te zijn binnen Bewust Amsterdam. Om te helpen al het moois binnen BA meer zichtbaar te maken. En Bewust Amsterdam zelf ook meer zichtbaar te maken. Om zo nog meer verbinding te brengen tussen Bewust Amsterdamse professionals en hun doelgroep, om een vakterm te gebruiken. En eigenlijk is dat het algemene publiek, want tegenwoordig is iedereen wel links- of rechtsom bewust bezig.

Verbinding

is zo’n uitgekauwd woord, maar toch, het is mijn levensadem. Van hoofd tot hoofd, hart tot hart, brainstormen, samen een plan in detail uitwerken, noem maar op. Onderdeel zijn van iets wat uitstijgt boven mezelf blijft me verwonderen. En maakt me blij, geeft mijn creativiteit en inspiratie vleugels. Niet altijd, niet over alles, niet met iedereen, maar verrassend vaak.

Inspiratie, in-de-geest-zijn lukt me ook prima alleen, daar niet van. Ik schrijf graag, ben al 55 pagina´s diep in een roman en doe frequent aan intuïtief schilderen. Mooi om te zien wat er gaat stromen door vanuit je gevoel verf op een doek te gooien.

Agenda


Professionals in de categorie Organisatieontwikkeling en advies

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verzorgingsprodukten Voetreflexologie & Voetzorg Winkels Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam