Sjamanistische healing in combinatie met Spirituele Therapie | Amsterdam

In verbinding met al wat leeft en vanuit respect voor al wat bezield is.

Spirituele therapie is zeer geschikt om de stilte en leegte in jezelf op te zoeken en om via deze stilte en leegte te gaan ontdekken wie je werkelijk bent.

In mijn therapiën ga ik er vanuit dat het lichaam het voertuig van de Ziel is en via het lichaam kunnen we samen onderzoeken wat jouw zielsbestemming is en welke paden en heling er plaats mag vinden om jouw zielsbestemming te bereiken.

Hierin gebruik ik verschillende technieken uit diverse stromingen. Ik werk steeds meer vanuit de Sjamanistische traditie omdat deze traditie je weer verbindt met jezelf, met je hart. Vanuit het hart is de stem in je hoofd in ene niet meer zo belangrijk en kan je je hartsverlangen gaan leven.

Spirituele therapie en Sjamanisme kunnen jou weer in contact brengen met jouw hart wat subtiel en fluisterend verteld wat zij nodig heeft. Via het hart kan je weer contact maken met de Ziel en op zoek gaan naar de oorzaak en hogere zingeving van emotionele- en lichamelijke klachten, angst en de patronen die ons gevangen houden leren te doorzien.

Dan zal het hoofd weer dienaar kunnen worden van onze hart- energie.

We leven nu in een tijd waar (hoog)gevoelige mensen (lichtwerkers van de Nieuwe Tijd) veelal door zware processen gaan om hun emoties te zuiveren om meer licht, liefde, wijsheid en harmonie in hun leven en de wereld te brengen. Alles is er al en via het lichaam kunnen we weer toegang krijgen tot deze frequenties van Liefde en Eenheid. Juist nu vraagt dat van ons om op methodische wijze en met de juiste intentie op zoek te gaan naar deze frequenties en weer heel te worden in onszelf.

Healing vanuit de traditie van het Siberisch Sjamanisme kan jou hierbij helpen!!

Laat je verrassen door de zoektocht naar wie jij in de basis bent en stap op het Levenspad wat voor jou is weggelegd!!

Over Gaby Timmerman | Amsterdam

Gaby Timmerman is Sjamanistisch healer en Energetisch Therapeut. In 2011 afgestudeerd aan de Academie voor Spirituele Integratie, waarna zij 6 jaar in de reguliere GGZ heeft gewerkt als Mindfulness trainer. Nadat zij in de zomer van 2016 moeder is geworden, lukte het haar niet langer om nog mee te bewegen tussen de kaders en protocollen van het medisch model van de reguliere zorg en is zij sinds begin 2017 volledig op eigen benen gaan staan in eigen praktijk.

In 2000 kwam zij in aanraking met yoga en meditatie tijdens een reis naar India. Na 12 jaar zelf yoga beoefend te hebben, heeft zij In 2012 de opleiding tot yoga docent gedaan bij Patty Jongemaets. Ook heeft zij in 2008 de Vipassana meditatie gedaan en is sindsdien praktiserend hierin. Gaandeweg heeft zij haar eigen weg in yoga en meditatie gevonden, waarin zij inspiratie haalt uit verschillende stromingen en technieken.

Tijdens een Sjamanistisch festival in Brazilië in 2012 kreeg zij de opdracht van de plantspirit Ayahuasca om een leraar te gaan vinden en zich te gaan verdiepen in Sjamanistisch werk. Voor haar eigen gevoel, heeft haar Spirituele pad nu echt de richting gekregen waar zij een lange tijd naar op zoek was. Het lijkt erop dat alles voor 2013 informatie vergaren was om uiteindelijk tot een geheel te komen toen zij in de leer ging bij Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka) van het Instituut voor Siberisch Sjamanisme. In het Sjamanisme heeft Gaby haar ware passie gevonden en zij ondervindt zelf dat de Sjamanistische healingen zeer krachtig zijn en op de diepere niveaus van ons mens- zijn doorwerken. Daarbij herstelt het de liefdevolle verbinding met het Universum en de natuur. Haar missie is om zoveel mogelijk lichtheid de wereld in te brengen en deze wereld een klein beetje beter achter haar te laten dan toen zij haar betrad. Haar medemens terugbrengen naar zijn/ haar essentie en te verbinden met Al dat leeft.

Zij combineert energetisch werk met de yogafilosofie en maakt gebruik van yoga houdingen en ademhalingstechnieken om te gronden in het lichaam. Haar specialisatie ligt echter in het Sjamanisme omdat zij van mening is dat Sjamanistisch werk veel sneller en dieper kan doorwerken omdat het gebruikt maakt van spirithelpers die in vele werelden tegelijk leven. De verbinding met het Zelf, Spirit en Moeder Aarde is hierbij het uitgangspunt. Alle technieken worden integraal gebruik waarbij de overige technieken ondersteunend zijn aan het Sjamanistisch werk.

Tijdens haar werk maakt Gaby gebruik van zang, ratel en drum als loop om de Spirits naar deze wereld te halen en stelt zij zich open als kanaal waardoor Spirithelpers door haar heen kunnen werken. Hierdoor blijft het altijd een klein beetje een verrassing wat er precies komt. Gaby stelt de kaders maar de inhoud onthult zich in het moment zelf.

Praktijk Shunyata
Gaby Timmerman

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Gestalttherapie Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Osteopathie Psychosociale therapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam