Realiseer jezelf als Bewustzijn | Amsterdam

Wil je innerlijke leiding ervaren? Wil je meer lichtheid en essentie ervaren in je leven? Wil je jezelf realiseren als Bewustzijn?

Wanneer je bent vastgelopen in je leven, een sterk verlangen hebt om jezelf te realiseren of innerlijke leiding zoekt kan ik je tijdelijk begeleiden. Mijn standaard aanbod is vier sessies in twee maanden. In de eerste sessie breng ik je in contact met essentie. In de tweede sessie laat ik je jezelf als Kennendheid ervaren. De laatste twee sessies is een herinneren en wennen aan deze ervaringen met behulp van de vaardigheid focussen. Deze vaardigheid neem je mee en kun jezelf inzetten.

Andere werkvormen zijn Focuscursus en Authenticiteitcirkel. In de Authenticiteitcirkel breng je alles in contact wat er in je speelt. Daarmee leer je onder andere de non duale ervring in te zetten in dagelijkse leven.

Over Ferry Maidman | Amsterdam

Tijdens mijn tienerjaren raakte ik geïnteresseerd in psychologie, omdat ik voelde dat er iets miste in de kern van mijn leven. In mijn twintigerjaren heb ik de hogere landbouwschool in Deventer gedaan, heb ik als vervangende dienst twee jaar bij de Wereldwinkels gewerkt, is mijn vader overleden en ben ik de wereld over gereisd. Een gevoel van gemis sluimter op de achtergrond voort. In mijn dertiger jaren kwam ik in contact met lichaamswerk, kreeg ik mijn eerste dochter en ontmoette ik twee leraren die mij konden uitleggen waar dat gevoel van gemis vandaan kwam. Ik heb mij in die periode ook omgeschoold tot psychiatrisch verpleegkundige en ben gaan werken met psychiatrisch gehandycapte gedetineerden en later met dak en thuisloze mensen. Rond mijn veertigste jaar vond Zelfrealisatie plaats en ben ik groepen gaan geven met de vaardigheid Focussen als middelpunt. Ik ontdekte mediamieke en helende eigenschappen bij mezelf. Inmiddels ben ik in de vijftig en heb ik (helaas) een abortus meegemaakt.

Ik leef vanuit het idee dat iedereen het verlangen heeft naar langdurige zorgzame relaties. Of het nu werk of privé is. Deze zorgzame relatie ontststaat in het NU. Vanhieruit zijn de AuthenticiteitCirkels en Realplay ontstaan.

Een belangrijk onderdeel in mijn leven is het Open UP festival. Dit is een bewustzijnsfestival met workshops, feest, samen zijn, etc. Er komen jaarlijks 700 mensen 10 dagen bijelkaar. Een viering van het leven. Ik hou er van om samen (hard) te werken en ondertussen vriendschappen en intimiteit op te bouwen. Ik zie de maatschappij en alles wat daarin gebeurt als community. Samen doordringen in liefde zijn de kernwoorden die passen bij mijn aanwezigheid in de wereld. Vanuit Zijn ontstaat Doen.

Op dit moment richt ik mij met name op de overdracht van Zelfrealisatie met de techniek focussen. Ik woon in Amsterdam en werk als maatschappelijk werker bij HVO-querido (dak en thuisloze mensen). Ik heb mijn kennis en ervaring op focusgebied vertaald naar een product voor de hulpverlening; herstelgericht luisteren.


Professionals in de categorie Zelfrealisatie

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Bioresonantie Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Fysiotherapie Gestalttherapie Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Meditatie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Osteopathie Psychosociale therapie Regressie- en reïncarnatietherapie Relatietherapie Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding
Bewust Amsterdam

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Amsterdam